Povezane vesti
Nek se javi, odmah ću da priznam dete! Poznati folker o vanbračnom sinu i preljubi - Uradićemo DNK analizu
Mondo 06.02.2024
Miloš Bojanić jednom prilikom govorio je o preljubi i navodnom vanbračnom detetu. Miloš Bojanić jednom prilikom govorio je o preljubi i navodnom vanbračnom detetu. Folk pevač Miloš Bojanić već godinama uživa u skladnom braku sa suprugom Brankom koja je… »
Folker progovorio o vanbračnom sinu i prevari: "Uradićemo DNK analizu i odmah ću priznati dete, oduvek sam želeo treće"
Blic 06.02.2024
Folk pevač Miloš Bojanić uživa u skladnom braku sa suprugom Brankom koja je od njega mlađa 24 godine. Miloš Bojanić je pred sam ulazak u rijaliti "Zadruga 3" iznenadio mnoge priznanjem da je svojevremeno u Americi prevario svoju suprugu sa dvadeset… »
Folker progovorio o vanbračnom sinu i švaleraciji: Uradićemo DNK analizu i odmah ću priznati dete, uvek sam hteo troje dece!…
Kurir 06.02.2024
Folk pevač Miloš Bojanić uživa u skladnom braku sa suprugom Brankom koja je od njega mlađa 24 godine. Miloš Bojanić je pred sam ulazak u rijaliti "Zadruga 3" iznenadio mnoge priznanjem da je svojevremeno u Americi prevario svoju suprugu sa dvadeset… »
Vesti dana »

Slobodni i pobunjeni univerziteti: Zahtevamo ostavke ministra prosvete i rektorke DUNP-a
Nedeljnik pre 36 minutajoš 69 povezanih

Zaposleni i uprava ušli u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, studenti tvrde da su izbačeni
RTS pre 4 satijoš 59 povezanih

Veliki paket mera za podršku građanima od 1. septembra, prva mera će biti da cene budu niže (VIDEO)
RTV pre 1 minutjoš 21 povezana

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 7 satijoš 40 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 6 satijoš 42 povezane