Povezane vesti
Nek se javi, odmah ću da priznam dete! Poznati folker o vanbračnom sinu i preljubi - Uradićemo DNK analizu
Mondo 06.02.2024
Miloš Bojanić jednom prilikom govorio je o preljubi i navodnom vanbračnom detetu. Miloš Bojanić jednom prilikom govorio je o preljubi i navodnom vanbračnom detetu. Folk pevač Miloš Bojanić već godinama uživa u skladnom braku sa suprugom Brankom… »
Folker progovorio o vanbračnom sinu i prevari: "Uradićemo DNK analizu i odmah ću priznati dete, oduvek sam želeo treće"
Blic 06.02.2024
Folk pevač Miloš Bojanić uživa u skladnom braku sa suprugom Brankom koja je od njega mlađa 24 godine. Miloš Bojanić je pred sam ulazak u rijaliti "Zadruga 3" iznenadio mnoge priznanjem da je svojevremeno u Americi prevario svoju suprugu sa dvadeset… »
Folker progovorio o vanbračnom sinu i švaleraciji: Uradićemo DNK analizu i odmah ću priznati dete, uvek sam hteo troje…
Kurir 06.02.2024
Folk pevač Miloš Bojanić uživa u skladnom braku sa suprugom Brankom koja je od njega mlađa 24 godine. Miloš Bojanić je pred sam ulazak u rijaliti "Zadruga 3" iznenadio mnoge priznanjem da je svojevremeno u Americi prevario svoju suprugu sa dvadeset… »
Vesti dana »

Ko se boji voza još: Obustavljen saobraćaj pred protest u Beogradu
Vreme pre 45 minutajoš 12 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 51 minutajoš 11 povezanih

Objavljen audio snimak članova PSG iz Novog Sada kako planiraju nasilne akcije na protestu u subotu
NIN pre 8 satijoš 7 povezanih

Delegacije Rusije, Kine i Irana u Pekingu razgovaraju o nuklearnom programu Teherana
RTV pre 27 minutajoš 1 povezana

Usvojen Nacrt ustava Republike Srpske, predviđeno pravo na samoopredeljenje
Sputnik pre 27 minutajoš 4 povezane