Povezane vesti

Skupština Srbije: Zašto su kupus, transparenti i zakletve u holu obeležili konstitutivnu sednicu

Skupština Srbije: Zašto su kupus, transparenti i zakletve u holu obeležili konstitutivnu sednicu

Južne vesti 06.02.2024
BBC Branimir Nestorović „Pa ovde ne može da se prođe", kaže pred zgradom Skupštine Srbije Branimir Nestorović, lider pokreta „Mi - glas iz naroda". Na putu ka glavnom ulazu, debitant u poslaničkim klupama naleteo je na zaštitnu ogradu koja… »

BBC News 06.02.2024
Prvi put u 2024. novi poslanici okupili su se u Narodnoj skupštini, ali je prvi deo konstitutivne sednice prošao uz dosta bure. „Pa ovde ne može da se prođe", kaže pred zgradom Skupštine Srbije Branimir Nestorović, lider pokreta „Mi - glas iz… »

Danas 06.02.2024
„Pa ovde ne može da se prođe“, kaže pred zgradom Skupštine Srbije Branimir Nestorović, lider pokreta „Mi – glas iz naroda“. Na putu ka glavnom ulazu, debitant u poslaničkim klupama naleteo je na zaštitnu ogradu koja okružuje zgradu u… »

Radio 021 06.02.2024
Prvi put u 2024. novi poslanici okupili su se u Narodnoj skupštini, ali je prvi deo konstitutivne sednice prošao uz dosta bure. BBC Branimir Nestorović „Pa ovde ne može da se prođe", kaže pred zgradom Skupštine Srbije Branimir Nestorović, lider… »

Vesti dana »

BlokadniFEST u oslobođenom SKC-u

BlokadniFEST u oslobođenom SKC-u

Vreme pre 2 satajoš 18 povezanih
Poginuo rudar u rudniku Grot kod Vranja

Poginuo rudar u rudniku Grot kod Vranja

Radio sto plus pre 1 satjoš 28 povezanih
Oskar 2025: Zvezde na crvenom tepihu u fotografijama

Oskar 2025: Zvezde na crvenom tepihu u fotografijama

BBC News pre 4 satijoš 36 povezanih