Povezane vesti

ranije pušteno - Kanga želi petu titulu: Pprekaljeni zvezdin vezista uželeo se utakmica i poziva navijače da dođu na meč…

ranije pušteno - Kanga želi petu titulu: Pprekaljeni zvezdin vezista uželeo se utakmica i poziva navijače da dođu na meč…

Večernje novosti 06.02.2024
KADA jesenas nije Zvezdi išlo kako treba, pričalo se da je Kanga u svlačionici umeo i da podvikne, posebno na kolege legionare. Često im je tada ponavljao da je crveno-beli dres svetinja i da za njega mora da se "pogine". Uvek energični i živahni… »
Kanga: Uželeo sam se Marakane, očekujem pune tribine

Politika 06.02.2024
Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga izjavio je danas da sa nestrpljenjem očekuje nastavak sezone u Superligi Srbije i istakao da je ekipa maksimalno motivisana da osvoji sedmu uzastopnu titulu. Crvena zvezda će u subotu na svom terenu od 16.30 časova… »
Kanga: "Uželeo sam se moje fudbalske kuće i želim je ispunjenu, znam kako radi Milojević"

Kanga: "Uželeo sam se moje fudbalske kuće i želim je ispunjenu, znam kako radi Milojević"

Sportske.net 06.02.2024
Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga uželeo se mečeva na stadionu "Rajko Mitić" i nada se da će poseta na prolećnoj premijeri protiv Voždovca biti velika. Vratili su se crveno-beli sa Kipra gde su pod vođstvom novog-starog trenera Vladana Milojevića… »

Sportski žurnal 06.02.2024
Crvena zvezda će u subotu na svom terenu od 16.30 časova dočekati ekipu Voždovca u 20. kolu. Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga izjavio je danas da sa nestrpljenjem očekuje nastavak sezone u Super ligi Srbije i istakao da je ekipa maksimalno… »
Kanga poručuje: ‘Imamo kvalitet za titulu!’

Kanga poručuje: ‘Imamo kvalitet za titulu!’

Hot sport 06.02.2024
‘Jedva čekam da se vratimo utakmicama na Marakani, jer je to stadion koji me uvek posebno inspiriše.’ Pripremni period je okončan, a pred Crvenom zvezdom je veliki zadatak, a to je da se vrate na čeonu poziciju i odbrane titulu u domaćem… »
Kanga se uželeo srpskog fudbala "Imamo kvalitet za titulu"

Kanga se uželeo srpskog fudbala "Imamo kvalitet za titulu"

Večernje novosti 06.02.2024
FUDBALER Crvene zvezde Gelor Kanga izjavio je da sa nestrpljenjem očekuje nastavak sezone u Superligi Srbije i istakao da je ekipa maksimalno motivisana da osvoji sedmu uzastopnu titulu. FOTO: FK Crvena zvezda Crvena zvezda će u subotu na svom terenu od… »

Vesti dana »