Povezane vesti
ranije pušteno - Kanga želi petu titulu: Pprekaljeni zvezdin vezista uželeo se utakmica i poziva navijače da dođu na meč…
Večernje novosti 06.02.2024
KADA jesenas nije Zvezdi išlo kako treba, pričalo se da je Kanga u svlačionici umeo i da podvikne, posebno na kolege legionare. Često im je tada ponavljao da je crveno-beli dres svetinja i da za njega mora da se "pogine". Uvek energični i živahni… »
Kanga: Uželeo sam se Marakane, očekujem pune tribine
Politika 06.02.2024
Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga izjavio je danas da sa nestrpljenjem očekuje nastavak sezone u Superligi Srbije i istakao da je ekipa maksimalno motivisana da osvoji sedmu uzastopnu titulu. Crvena zvezda će u subotu na svom terenu od 16.30 časova… »
Kanga: "Uželeo sam se moje fudbalske kuće i želim je ispunjenu, znam kako radi Milojević"
Sportske.net 06.02.2024
Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga uželeo se mečeva na stadionu "Rajko Mitić" i nada se da će poseta na prolećnoj premijeri protiv Voždovca biti velika. Vratili su se crveno-beli sa Kipra gde su pod vođstvom novog-starog trenera Vladana Milojevića… »
Kanga: Uželeo sam se Marakane, očekujem pune tribine
Sportski žurnal 06.02.2024
Crvena zvezda će u subotu na svom terenu od 16.30 časova dočekati ekipu Voždovca u 20. kolu. Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga izjavio je danas da sa nestrpljenjem očekuje nastavak sezone u Super ligi Srbije i istakao da je ekipa maksimalno… »
Kanga poručuje: ‘Imamo kvalitet za titulu!’
Hot sport 06.02.2024
‘Jedva čekam da se vratimo utakmicama na Marakani, jer je to stadion koji me uvek posebno inspiriše.’ Pripremni period je okončan, a pred Crvenom zvezdom je veliki zadatak, a to je da se vrate na čeonu poziciju i odbrane titulu u domaćem… »
Kanga se uželeo srpskog fudbala "Imamo kvalitet za titulu"
Večernje novosti 06.02.2024
FUDBALER Crvene zvezde Gelor Kanga izjavio je da sa nestrpljenjem očekuje nastavak sezone u Superligi Srbije i istakao da je ekipa maksimalno motivisana da osvoji sedmu uzastopnu titulu. FOTO: FK Crvena zvezda Crvena zvezda će u subotu na svom terenu od… »
Vesti dana »

Ružić: Nedopustiv postupak Vučića prema Dačiću, Pionirski park kao rijaliti
Beta pre 4 satijoš 19 povezanih