Povezane vesti
Sa bogatim biznismenom uživa u luksuzu! Jovana Jeremić pije šampanjac u butiku, kupuje samo skupo: Postala sam toliko…
Kurir 06.02.2024
Voditeljka Jovana Jeremić uživa u luksuzu, a sada se slikala u butiku prepunom skupocene garderobe. Jovana se, naime, fotografisala dok je sedela u radnji i ispijala šampanjac, sa kesama oko sebe u kojima su stvari koje je pazarila. - Najbolje žene… »
Sa biznismenom uživa u luksuzu: Jovana Jeremić pije šampanjac u butiku, kupuje skupocenu garderobu: "Postala sam toliko…
Blic 06.02.2024
Voditeljka Jovana Jeremić često potencira da uživa u luksuzu, a sada se slikala u butiku prepunom skupocene garderobe. Jovana se, naime, fotografisala dok je sedela u radnji i ispijala šampanjac, sa kesama oko sebe u kojima su stvari koje je pazarila… »
Vesti dana »

Novinarima pušteni snimci iz LRAD uređaja: Kako zvuče glasovna upozorenja policije? (VIDEO)
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 3 satajoš 21 povezana

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 13 minutajoš 22 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Jug press pre 4 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 31 minutajoš 42 povezane