Povezane vesti
Njuzvik: Taker Karlson intervjuisao Putina?
Telegraf 06.02.2024
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov nije imao odgovor na medijske navode u kojima se spekuliše da je američki novinar Taker Karlson u Rusiji kako bi intervjuisao ruskog predsednika Vladimira Putina. Bivši voditelj Fox news-a Taker Karlson navodno je… »
Peskov bez komentara na namere Karlsona u Rusiji
RTV 06.02.2024
TEL AVIV - Portparol Kremlja Dmitrij Peskov nije imao odgovor na medijske navode u kojima se spekuliše da je američki novinar Taker Karlson u Rusiji kako bi intervjuisao ruskog predsednika Vladimira Putina. "Nemam nikakav komentar na kretanje američkog… »
"Volim Moskvu": Taker Karlson uputio poruku iz Rusije, mnogi se pitaju šta radi tamo: Da li će kontroverzni novinar da se vidi…
Blic 06.02.2024
Jedan od najpoznatijih američkih novinara Taker Karlson, koji se već nekoliko dana nalazi u Moskvi, izjavio je juče da voli rusku prestonicu i da je smatra prelepom. - Hteo sam da je vidim. Toliko sam čitao o njoj. Želeo sam da razgovaram sa ljudima i… »
Vesti dana »
(BLOG) Dijana Hrka tvrdi da je jutros bačen topovski udar, incident ispred Banovine gde Jaćimovići štrajkuju glađu
N1 Info pre 15 minutajoš 83 povezane
Vlada Srbije usvojila budžet za 2026. godinu sa planiranim deficitom i zaduženjem
Naslovi.ai pre 7 satijoš 16 povezanih
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 6 satijoš 12 povezanih