Повезане вести

Принц Александар Карађорђевић: Изборио сам се са карциномом, чувајте здравље као највеће богатство

Принц Александар Карађорђевић: Изборио сам се са карциномом, чувајте здравље као највеће богатство

РТС 06.02.2024
Принц Александар Карађорђевић поручује да је дубоко забринут због болести која је задесила британског краља Чарлса Трећег и поделио своје искуство борбе са опаком болешћу као упозорење и препоруку свима да редовно контролишу… »
И сам сам недавно победио рак: Престолонаследник Александар о својој борби и подршци рођаку чарлсу! Ево који је карцином имао…

И сам сам недавно победио рак: Престолонаследник Александар о својој борби и подршци рођаку чарлсу! Ево који је карцином имао…

Курир 06.02.2024
„Дубоко забринут због несрећних прилика које су, на жалост, задесиле мог драгог рођака и пријатеља, краља Чарлса ИИИ, а подстакнут његовом храброшћу да, упркос болести, информације о свом здравственом стању подели са својим… »
Престолонаследник Александар упутио емотивне речи Чарлсу: За Телеграф открио да је недавно победио рак

Престолонаследник Александар упутио емотивне речи Чарлсу: За Телеграф открио да је недавно победио рак

Телеграф 06.02.2024
Престолонаследник Александар Карађорђевић је у сродству са британском краљевском породицом преко своје баке краљице Марије која је била унука краљице Викторије. С обзиром на то да су у сродству, престолонаследник и његови… »

Вести дана »