Povezane vesti
Princ Aleksandar Karađorđević: Izborio sam se sa karcinomom, čuvajte zdravlje kao najveće bogatstvo
RTS 06.02.2024
Princ Aleksandar Karađorđević poručuje da je duboko zabrinut zbog bolesti koja je zadesila britanskog kralja Čarlsa Trećeg i podelio svoje iskustvo borbe sa opakom bolešću kao upozorenje i preporuku svima da redovno kontrolišu svoje zdravlje. Princ… »
I sam sam nedavno pobedio rak: Prestolonaslednik Aleksandar o svojoj borbi i podršci rođaku čarlsu! Evo koji je karcinom imao…
Kurir 06.02.2024
„Duboko zabrinut zbog nesrećnih prilika koje su, na žalost, zadesile mog dragog rođaka i prijatelja, kralja Čarlsa III, a podstaknut njegovom hrabrošću da, uprkos bolesti, informacije o svom zdravstvenom stanju podeli sa svojim narodom, šaljem sledeću… »
Prestolonaslednik Aleksandar uputio emotivne reči Čarlsu: Za Telegraf otkrio da je nedavno pobedio rak
Telegraf 06.02.2024
Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević je u srodstvu sa britanskom kraljevskom porodicom preko svoje bake kraljice Marije koja je bila unuka kraljice Viktorije. S obzirom na to da su u srodstvu, prestolonaslednik i njegovi potomci se nalaze u… »
Vesti dana »
Dijana Hrka: Čula sam se sa predsednikom, fokus da bude na topovskom udaru koji je ispaljen ka mom šatoru
RTS pre 24 minutajoš 56 povezanih
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 1 satjoš 10 povezanih