Povezane vesti
Ruski tenkovi se sudare, a onda kreće pakao: Ovo je snimak sa fronta kod Donjecka koji je razbesneo vojne blogere kremlja…
Kurir 06.02.2024
Na Jutjub kanalu britanskog Dejli mejla objavljen je ponižavajući snimak propalog ruskog tenkovskog napada kod Novomihalivke, ukrajinskog sela na obodu grada Donjecka. Na njemu se vidi kako se dva ruska tenka sudaraju pre nego što ih ukrajinski dronovi… »
Totalno RASULO RUSA! Sudar tenkova označio početak napada - DRONOVI "počistili" celu jedinicu! (video)
Mondo 06.02.2024
"Dejli Mejl" objavio je snimak propalog ruskog napada kod grada Donjecka. "Dejli Mejl" objavio je snimak propalog ruskog napada kod grada Donjecka. Britanski "Dejli Mejl" objavio je snimak na svom "Jutjub" kanalu na kojem se vidi napad ruske tenkovske… »
Vesti dana »

Odbor za kulturu i informisanje doneo odluku o pokretanju novog postupkaza izbor članova Saveta REM-a
Sputnik pre 2 minutajoš 26 povezanih

Policija primenila silu na protestu ispred novosadskog Fakulteta sporta u blokadi
Slobodna Evropa pre 2 minutajoš 87 povezanih

Kraj blokade RTS, raspisan novi konkurs za izbor članova Saveta REM-a – policija tukla studente u Novom Sadu (uživo)
Novi magazin pre 5 minutajoš 33 povezane

"Izbore možda i ja raspišem, ko zna" Vučić o zahtevima blokadera: Siguran sam da od mene neće ništa tražiti, kako da pljunu sebi u lice posle šest meseci
Kurir pre 2 satajoš 30 povezanih

"Frustriran je, vladimir i volodimir moraju da sednu za sto": Bela kuća se oglasila o Putinovom prekidu vatre: "Tramp želi ovo"
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih