Povezane vesti
Drama na suđenju za ubistvo Nemanje Savića u Krnjači: Ko je pucao iz čijeg pištolja? Suočeni Nemanjin drug i okrivljeni…
Kurir 06.02.2024
Na suđenju Vladimiru Andrijanoviću za ubistvo Nemanje Savića 15. oktobra 2022. godine u Krnjači, danas je u Višem sudu u Beogradu svedočio Nemanjin prijatelj, koji je tada bio sa njim, Luka Karajović. On je ispričao drugačije kako se sve desilo… »
Nastavljeno suđenje za ubistvo u Krnjači: Svedočio očevidac ubistva, rekao da je optuženi uhodio Nemanju
Telegraf 06.02.2024
Znog razlike u iskazima, sudija je suočila optuženog i svedoka, ali su oni ostali pri onome što su rekli. U Višem sudu u Beogradu danas je ispitivanjem svedoka nastavljeno suđenje Vladimiru Andrijanoviću optuženom da je u oktobru 2022. godine u… »
Vesti dana »

Radnici RTS predali peticiju za raspisivanje novog javnog poziva za Savet REM
Beta pre 1 satjoš 48 povezanih

VIDEO Pogledajte kako policajci tuku pendrecima i prskaju biber-sprejem studente i građane ispred DIF-a u Novom Sadu
Nova pre 10 minutajoš 26 povezanih

"Izbore možda i ja raspišem, ko zna" Vučić o zahtevima blokadera: Siguran sam da od mene neće ništa tražiti, kako da pljunu sebi u lice posle šest meseci
Kurir pre 5 minutajoš 20 povezanih

Uhapšen Beograđanin zbog izazivanja saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom u Aleksincu
Rešetka pre 17 minutajoš 18 povezanih