Povezane vesti
Kroz Program „Moja prva plata“ u kragujevačkim zdravstvenim ustanovama angažovano 30-oro mladih
U centar 06.02.2024
U Domu zdravlja Kragujevac, Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika i Institutu za javno zdravlje, u okviru programa „Moja prva plata“ radno je angažovano oko 30-oro mladih medicinske i nemedicinske struke za koje je danas organizovan prijem u zgradi… »
Kroz program „Moja prva plata“ tridesetak mladih stručnjaka ulazi u svet rada
RTK 06.02.2024
Zahvaljujući programu „Moja prva plata“ 37 mladih osoba, uglavnom lekara, imaće priliku da u narednih devet meseci steknu što više znanja i veština radeći sa starijim kolegama i pacijentima Doma zdravlja, Zastava Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika i… »
Vesti dana »

Gotovo je, Tramp se povlači i ostavlja Putina i Zelenskog same! Procurele informacije, evo šta je američki predsednik rekao savetnicima u Beloj kući (foto)
Kurir pre 3 satajoš 43 povezane

„Ubiti svaku mogućnost za palestinsku državu“: Izrael počinje veliku ofanzivu na grad Gazu
Danas pre 4 satijoš 26 povezanih

"Zapad vidi samo jedan put do mira u Ukrajini" Posle sastanaka usledili razorni napadi: Ovaj spoljni plan utiče i na naše unutrašnje prilike!
Kurir pre 3 satajoš 29 povezanih

Visoke temperature, požari i najavljeno olujno nevreme u Srbiji: upozorenja i lokalni pljuskovi
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 48 povezanih