Повезане вести
Борко Стефановић за Еуроневс Центар о изборима и плановима опозиције у Народној скупштини
Еуроневс 06.02.2024
Србија је данас добила нови 14. сазив Скупштине, а судећи по конститутивној седници, биће тензија у раду парламента. На седницу су са транспарентима дошли и власт и опозиција, на којима су се међусобно оптуживали. Чуле су се и… »
Конституисана скупштина, али уз звиждуке и транспаренте: "Слика како ће српски парламент изгледати наредних месеци"
Еуроневс 06.02.2024
Конститутитивна седница Скупштине Србије почела је данас, а прва од шест предложених тачака било је потврђивање мандата нових народних посланика изабраних на ванредним парламентарним изборима 17. децембра. Данашњи рад скупштине… »
Циганија! Несторовић о остатку опозиције (видео)
Правда 06.02.2024
Бранимир Несторовић, посланик из групе грађана "Ми - глас из народа", назвао је колеге из опозиције "Циганима" и то је практично, први његов наступ у скупштинској клупи. Видео са Несторовићевом изјавом објављен је на Јутјуб… »
Несторовић из скупштинске клупе о колегама из опозиције: „Циганија“ (ВИДЕО)
Данас 06.02.2024
Бранимир Несторовић, посланик из групе грађана Ми, глас из народа, назвао је колеге из опозиције „Циганима“ и то је практично, први његов наступ у скупштинској клупи. Видео са Несторовићевом изјавом објављен је на Јутјуб каналу… »
Несторовић дошао у скупштину, а сви гледали у његове ноге: Прошетао црвеним тепихом у блатњавим патикама фото
Мондо 06.02.2024
Бранимир Нестроровић, појаво се на конститутивној седници Скупштине Србије, а у новом сазиву његов покрет ће имати чак 13 посланика. Бранимир Нестроровић, појаво се на конститутивној седници Скупштине Србије, а у новом сазиву… »
Доктор хаос први пут у Скупштини Србије: Несторовић дошао на конститутивну седницу у патикама, и то блатњавим! (фото)
Блиц 06.02.2024
Бранимир Несторовић, контроверзни доктор и промотер теорија завера, данас је први пут са својим покретом "Ми - Глас из народа" крочио у Скупштину Србије и то као народни посланик. Своју нову улогу је, изгледа, сувише олако… »
Вести дана »

Половина запоселних у Србији прима плату 85.000 динара! Ево колика је била просечна нето зарада у јулу
Курир пре 39 минутајош 36 повезаних

Саркози: Невин сам, жалићу се на скандалозну пресуду на пет година затвора
НИН пре 1 сатјош 48 повезаних

Грађани од јутрос блокирају улаз у Ректорат у Крагујевцу, студенти поручују да остају док не пронађу решење
ИнфоКГ пре 3 сатајош 25 повезаних

Шкеро: Вучић изводи државни удар, мења министре као играчке, понижава премијера
Радио сто плус пре 6 сатијош 8 повезаних

Дронови затворили аеродроме у Данској, министар одбране описао инцидент као хибридни напад, Русија негира умешаност
Наслови.аи пре 1 сатјош 43 повезане