Povezane vesti
Dočekalo me sve što ne valja: Mina Kostić na ivici suza, iznela nepoznate detalje o porodici
Večernje novosti 06.02.2024
MINA KOSTIĆ nikad od javnosti nije krila da je odrasla u materijalno teškim uslovima. Foto: Printskrin TV Pink Ona je na ivici suza priznala da je kroz život morala da ide sama i da nije imala onaku podršku od oca i brata kakvu je očekivala. Foto… »
“Doživela sam nepravdu, ali sam sve oprostila”: Mina Kostić nije imala lak život, ali joj je jedno pomoglo da nastavi dalje…
Vesti online 06.02.2024
Mina Kostić je od početka svoje karijere javno pričala o tome da je odrastala u teškim uslovima, a podršku od oca i brata nije dobila kako je očekivala. Ipak, ističe da je bila bezbrižna sve dok nije počela da se bavi pevanjem. – Jeste nas bilo mnogo… »
"Svima sam oprostila i sve zaboravila" Mina Kostić o teškim životnim udarcima: Doživela sam nepravde, okrenula sam se Bogu
Kurir 06.02.2024
Pevačica Mina Kostić nikad od javnosti nije krila da je odrasla u materijalno teškim uslovima. Ona je na ivici suza priznala da je kroz život morala da ide sama i da nije imala onaku podršku od oca i brata kakvu je očekivala. -Jeste nas bilo mnogo… »
Vesti dana »

Načelnik PU Novi Pazar: Čuvamo mir, povređeni studenti da podnesu krivične prijave protiv NN lica
Beta pre 44 minutajoš 57 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 37 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 34 povezane

RSD: BIA još pre 10 godina tajno nabavljala špijunske softvere među kojima i „Cellebrite“
Danas pre 1 satjoš 3 povezane