Povezane vesti
"Lupio sam ga po glavi da me spusti" Pevač doživeo dramu na nastupu - pljuštale novčanice od 500 evra i batine!
Mondo 06.02.2024
Rade Lacković o sceni s nastupa koju pamti! Rade Lacković o sceni s nastupa koju pamti! Pevač Rade Lacković gostovao je u emisiji na Kurir televiziji gde je doživeo neviđene scene. Rade kaže da je u isto vreme bilo "novca i neprijatnih scena. "Dosta toga… »
Drama, pevač molio da mu ne slome vrat! Davali novčanice od 500 evra, a onda krenuo haos: Lupio sam po glavi momka koji me…
Kurir 06.02.2024
Rade Lacković pevač gostovao je u emisiji "Puls Srbije" kod voditelja Ivana Gajića, kada se prisetio slavlja na kojima je bilo dosta novca, ali i neprijatnih scena. Samim tim, prisetio se jednog veselija, gde je bilo novca na sve strane, ali i kafanske… »
Vesti dana »

SNS Novi Pazar: Uspostavljena institucionalna kontrola na DUNP-u
Radio sto plus pre 1 satjoš 27 povezanih

Novi Pazar: Sukob građana i policije ispred Državnog univerziteta, studenti ponovo u zgradi
Beta pre 30 minutajoš 65 povezanih

Vasiljević o događanjima u Novom Pazaru: "Svako ko pokuša da napadne policajca biće sankcionisan"
Telegraf pre 25 minutajoš 59 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 6 satijoš 40 povezanih

Duvaće vetar, pucaće gromovi: Najnovije upozorenje rmhz: Velika količina padavina sručiće se na ove delove Srbije
Blic pre 1 satjoš 42 povezane