Povezane vesti
Maja doživela nervni slom zbog mensura! Ovo nikako ne može da oprosti bivšem ljubavniku: Preti i besni
Kurir 06.02.2024
Maja Marinković ne smiruje se nakon što ju je Mensur Ajdarpašić postavio za potrčka, a sada je javno i zapretila. Maja ne može da se pomiri sa činjenicom da joj je nekadašnji ljubavnik ovo uradio. - Ja to njemu nikada ne bih uradila, a nisam dobro… »
Taru Simov ostavio partner! Objavio sve na društvene mreže, oglasila se i ona: Do kraja dana...
Kurir 06.02.2024
Tara Simov sa svojim izabranikom Danilom sredinom prošle godine dobila je sina, a njihov odnos bio je više puta na klimavim nogama. Ipak, sada je Danilo na Instagramu saopštio da je ostavio Taru. - Raskinuo sam Tari - poručio je kratko on. Nakon njegove… »
Vesti dana »
Predsednik države predstavio mere za pomoć penzionerima i onima koji koriste lekove
Forbes pre 47 minutajoš 36 povezanih
Vučić: Građani mogu da očekuju moju ostavku i krajem jula, zavisi i od nekih političkih stranaka
Beta pre 1 satjoš 34 povezane
"Ćerka i njena majka su mu živele tu", policija saopštila nove, uznemirujuće detalje masakra u Nemačkoj: Otkriveno ko je napadač, a ko su žrtve
Kurir pre 12 minutajoš 47 povezanih
Ovi gradovi su rekorderi po vrućini u Srbiji: U jednom je već sada osećaj kao da je 40 stepeni! RHMZ objavio detaljan spisak, iz sata u sat je gore
Blic pre 21 minutajoš 57 povezanih
Teodora Kostović izgubila od Arine Sabalenke u prvom kolu Vimbldona
RTV pre 21 minutajoš 81 povezana