Повезане вести
"С тобом у кревет само ако сам пијан" Лукас о најгорим свађама са бившом женом - Вичем, жиле искачу, а волим је!
Мондо 06.02.2024
Аца Лукас је у својој књизи описао крај брака са Соњом. Аца Лукас је у својој књизи описао крај брака са Соњом Пре три године је фолкер Аца Лукас написао књигу у којој се осврнуо на везу са Ксенијом Пајчин, данима проведеним… »
"Могао сам да легнем с њом само кад сам пијан" Аца Лукас изнео прљав веш из брака са Соњом: Од драња нам излете жиле на…
Курир 06.02.2024
Аца Лукас својевремено је био у браку са Соњом Вуксановић, са којом је добио ћерку Викторију, али су се пре неколико година развели. Он је пре пар година у својој биографској књизи "Ово сам ја" изнео детаље из свог приватном… »
Вести дана »
Још без потврде из Вашингтона о лиценци за НИС, рафинерија у Панчеву пред гашењем
НИН пре 30 минутајош 40 повезаних
НУНС: Полиција и даље штити нападаче, а легитимише новинаре – хитно истражити нападе на новинаре у Неготину
Ин медија пре 1 сатјош 16 повезаних
Вучић: Ушли смо у изборну годину, најкасније у року од годину дана имаћемо изборе
Југмедиа пре 2 сатајош 28 повезаних
Протестом испред Основног суда у Нишу грађани и студенти обележили 13 месеци од пада надстрешнице
Бета пре 3 сатајош 35 повезаних
Локални избори у Мионици, Неготину и Сечњу: Победа СНС у сва три места, забележени и инциденти
BBC News пре 20 минутајош 62 повезане