Повезане вести

Седница Савета безбедности УН-а о Косову заказана за 8. Фебруар: Отворена за јавност, представља нас Вучић?

Седница Савета безбедности УН-а о Косову заказана за 8. Фебруар: Отворена за јавност, представља нас Вучић?

ЕурАцтив 07.02.2024
Ванредна седница Савета безбедности УН о стању на Косову и Метохији, на захтев Србије, биће одржана у четвртак, 8. фебруара у 21 час по нашем времену. Према информацијама којима располаже Ивица Дачић, седница ће бити отворена за… »
Ванредна седница Савета безбедности УН о Косову заказана за четвртак

Ванредна седница Савета безбедности УН о Косову заказана за четвртак

Вести онлине 07.02.2024
Ванредна седница Савета безбедности УН о стању на Косову, на захтев Србије, биће одржана у четвртак у 21 час по нашем времену. Још није познато да ли ће седница Савета безбедности УН бити отворена за јавност. Србија је у… »
Дачић: Седница СБ УН биће отворена за јавност, према информацијама које имам, представљаће нас Вучић

Дачић: Седница СБ УН биће отворена за јавност, према информацијама које имам, представљаће нас Вучић

Телеграф 07.02.2024
Министар Дачић наводи да су постојали велики притисци да седница буде затворена за јавност. Министар спољних послова Ивица Дачић каже да ће, према информацијама које има незванично, седница Савета безбедности УН о стању на… »
Дачић: Државе које нису признале Космет затражиле разјашњење о Поглављу 35

Дачић: Државе које нису признале Космет затражиле разјашњење о Поглављу 35

Политика 07.02.2024
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас да Србија има информацију да су државе које нису признале такозвано Косово затражиле разјашњење у вези убацивања Охридског споразума у Поглавље 35 и време за… »
Дачић: Према информацијама које имам, седница СБ УН ће бити отворена за јавност, представљаће нас председник Вучић

Дачић: Према информацијама које имам, седница СБ УН ће бити отворена за јавност, представљаће нас председник Вучић

РТС 07.02.2024
Министар спољних послова Ивица Дачић каже за РТС да према информацијама које има незванично, може да каже да ће седница Савета безбедности УН о стању на Косову и Метохији бити отворена за јавност. Истакао је да ће нас… »
"Ко је за резолуцију, тај је против Србије!" Дачић: Државе које нису признале Косово затражиле разјашњење о Поглављу 35

"Ко је за резолуцију, тај је против Србије!" Дачић: Државе које нису признале Косово затражиле разјашњење о Поглављу 35

Блиц 07.02.2024
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас да Србија има информацију да су државе које нису признале Косово затражиле разјашњење у вези убацивања Охридског споразума у Поглавље 35 и време за утврђивање… »
Обесмишљава се европски пут: Државе које нису признале "Косово" затражиле разјашњење о Поглављу 35

Обесмишљава се европски пут: Државе које нису признале "Косово" затражиле разјашњење о Поглављу 35

Правда 07.02.2024
У Европском парламенту води се покушај политизације избора у Србији, иза кога се крије антисрпска политика, каже Ивица Дачић. Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је да Београд има информацију да су државе које… »
Дачић: Земље које нису признале Косово траже објашњење

Дачић: Земље које нису признале Косово траже објашњење

Вести онлине 07.02.2024
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас да Србија има информацију да су државе које нису признале Косово затражиле разјашњење у вези убацивања Охридског споразума у Поглавље 35 и време за утврђивање… »
Дачић: Државе које нису признале Косово затражиле су разјашњење у вези с убацивањем Охридског споразума у Поглавље 35

Дачић: Државе које нису признале Косово затражиле су разјашњење у вези с убацивањем Охридског споразума у Поглавље 35

Инсајдер 07.02.2024
Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да ће седница Савета безбедности УН о стању на КиМ, коју је заказала Гвајана као председавајућа, бити можда један од најважнијих политичких догађаја у овом моменту и прилика… »
Дачић: Државе које нису признале Косово затражиле разјашњење у вези убацивања Охридског споразума у Поглавље 35

Дачић: Државе које нису признале Косово затражиле разјашњење у вези убацивања Охридског споразума у Поглавље 35

РТВ 07.02.2024
БЕОГРАД - Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас да Србија има информацију да су државе које нису признале тзв. Косово затражиле разјашњење у вези убацивања Охридског споразума у Поглавље 35 и време за… »
Дачић: Седница СБ УН прилика да Србија изнесе аргументе, било притисака на Гвајану

Дачић: Седница СБ УН прилика да Србија изнесе аргументе, било притисака на Гвајану

Блиц 07.02.2024
Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да ће седница Савета безбедности УН о стању на КиМ, коју је заказала Гвајана као председавајућа, бити можда један од најважнијих политичких догађаја у овом моменту и прилика… »
Дачић: Државе ЕУ које нису признале Косово затражиле разјашњење у вези убацивања Охридског споразума у Поглавље 35

Дачић: Државе ЕУ које нису признале Косово затражиле разјашњење у вези убацивања Охридског споразума у Поглавље 35

Еуроневс 07.02.2024
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је да Србија има информацију да су државе које нису признале Косово затражиле разјашњење у вези убацивања Охридског споразума у Поглавље 35 и време за утврђивање позиција… »
Дачић: Државе које нису признале Косово затражиле разјашњење о Поглављу 35

Дачић: Државе које нису признале Косово затражиле разјашњење о Поглављу 35

Телеграф 07.02.2024
Како каже, Србија има информације да су све земље које нису признале Косово затражиле разјашњење свега тога и затражиле време за утврђивање позиција које не би нашкодиле и њиховим интересима, јер и они би се ставили у… »
Добро је што је Гвајана издржала притиске и одлучила да седница СБ УН буде јавна

Добро је што је Гвајана издржала притиске и одлучила да седница СБ УН буде јавна

РТВ 07.02.2024
БЕОГРАД - Некадашњи шеф Координационог центра за КиМ и некадашњи потпредседник Владе Србије Небојша Човић изјавио је данас да је добро што ће уопште бити одржана седница Савета безбедности УН о ситуацији на Косову и Метохији… »
Запад нема границе: захтев да седница Савета безбедности УН о КиМ буде затворена за јавност

Запад нема границе: захтев да седница Савета безбедности УН о КиМ буде затворена за јавност

Политика 07.02.2024
Западни центри моћи све чине да седница Савета безбедности УН посвећена стању на Косову коју је тражила Србија, буде затворена за јавност. Лидери западних сила започели су дипломатску офанзиву да склоне расправу о КиМ далеко од… »
Дачић: Према информацијама које имам – седница Савета безбедности УН биће отворена за јавност

Дачић: Према информацијама које имам – седница Савета безбедности УН биће отворена за јавност

Данас 07.02.2024
Министар спољних послова Ивица Дачић каже за РТС да, према информацијама које има незванично, може да каже да ће седница Савета безбедности УН о стању на Косову и Метохији бити отворена за јавност. Ванредна седница Савета… »
Дачић: Према информацијама које сам добио седница СБ УН о Косову ће бити отворена за јавност

Дачић: Према информацијама које сам добио седница СБ УН о Косову ће бити отворена за јавност

Бета 07.02.2024
Шеф српске дипломатије Ивица Дачић изјавио је да има информације да би ванредна седница Савета безбедности УН (СБ УН) о стању на Косову требало да се одржи у отвореном формату, а да га је о овој одлуци информисао министар… »
Дачић: Добио сам информацију да ће седница СБ УН бити отворена

Политика 07.02.2024
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас да је од министра спољних послова Гвајане, која је председавајућа Савету безбедности Уједињењих нација, ноћас добио поруку да ће седница тог тела УН посвећена… »
Иницијатива ће проћи без велике представе: Поводом захтева Србије за сазивање хитне седнице Савета безбедности УН због стања…

Иницијатива ће проћи без велике представе: Поводом захтева Србије за сазивање хитне седнице Савета безбедности УН због стања…

Данас 07.02.2024
У Мисији Гвајане, која у фебруару председава Савету безбедности Уједињених нација, потврђено је јуче да су примили захтев Србије за заказивање ванредне седнице СБ због ситуације на Косову и Метохији и да ће ово тело УН о њему… »
Дачић: Седница Савета безбедности УН биће отворена за јавност

Дачић: Седница Савета безбедности УН биће отворена за јавност

Вести онлине 07.02.2024
Министар спољних послова Ивица Дачић рекао је за РТС да, према информацијама које има незванично, може да каже да ће седница Савета безбедности УН о стању на Косову и Метохији бити отворена за јавност. Ванредна седница Савета… »

Нови магазин 07.02.2024
Шеф српске дипломатије Ивица Дачић изјавио је да има информације да би данашња ванредна седница Савета безбедности УН (СБ УН) о стању на Косову требало да се одржи у отвореном формату, а да га је о овој одлуци информисао… »
"Ако затворе седницу СБ УН, нешто крију од јавности" Никола Шаиновић: Надам се да ће западне сиче схватити да раде против себе…

"Ако затворе седницу СБ УН, нешто крију од јавности" Никола Шаиновић: Надам се да ће западне сиче схватити да раде против себе…

Курир 07.02.2024
Седница Савета безбедности УН о кризи на КиМ, на захтев Републике Србије, биће одржана у четвртак у 21 час по нашем времену. И даље је велико питање да ли ће седница бити отворена или затворена за јавност. Шта можемо да… »
Дачић: Добио сам информацију да ће седница СБ УН посвећена Косову бити отворена

Дачић: Добио сам информацију да ће седница СБ УН посвећена Косову бити отворена

Еуроневс 07.02.2024
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас да је од министра спољних послова Гвајане, која је председавајућа Савету безбедности Уједињењих нација, ноћас добио поруку да ће седница тог тела УН посвећена… »
Дачић: Према информацијама које имам, седница СБ УН ће бити отворена за јавност

Дачић: Према информацијама које имам, седница СБ УН ће бити отворена за јавност

Н1 Инфо 07.02.2024
Министар спољних послова Ивица Дачић каже за РТС да, према информацијама које има незванично, може да каже да ће седница Савета безбедности УН о стању на Косову и Метохији бити отворена за јавност. Ванредна седница Савета… »
Ивица Дачић: Незванично смо добили потврду да ће седница Савета безбедности по питању КиМ бити отворена

Ивица Дачић: Незванично смо добили потврду да ће седница Савета безбедности по питању КиМ бити отворена

Блиц 07.02.2024
Министар спољних послова и шеф српске дипломатије Ивица Дачић изјавио је јутрос гостујући на РТС да је за сада незванично потврђено да ће седница Савета безбедности, која је заказана за четвртак, а тиче се питања Косова и… »
Држава која председава СБ УН обавестила Србију да ц́е седница о КиМ бити отворена за јавност

Држава која председава СБ УН обавестила Србију да ц́е седница о КиМ бити отворена за јавност

Спутник 07.02.2024
Министар иностраних послова Гвајане, која председава Саветом безбедности УН, обавестио је Србију да ц́е дати инструкцију да седница о Косову и Метохији буде у четвртак у отвореном формату, изјавио је за РТС министар спољних… »

Инсајдер 07.02.2024
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је 7. фебруара да је од министра спољних послова Гвајане, која је председавајућа Савету безбедности Уједињених нација, ноћас добио поруку да ће седница тог тела УН посвећена… »
Дачић поводом седнице Савета безбедности УН: Незванично смо добили потврду да ће бити отворена за јавност

Дачић поводом седнице Савета безбедности УН: Незванично смо добили потврду да ће бити отворена за јавност

Мондо 07.02.2024
Министар спољних послова Ивица Дачић рекао је да ће према информацијама које има незванично седница СБ УН о стању на Космету бити отворена за јавност. Министар спољних послова Ивица Дачић рекао је да ће према информацијама… »
Министар Дачић: Према информацијама које имам, седница СБ УН биће отворена за јавност, представљаће нас председник Вучић

Министар Дачић: Према информацијама које имам, седница СБ УН биће отворена за јавност, представљаће нас председник Вучић

Курир 07.02.2024
Министар спољних послова Ивица Дачић каже за РТС да према информацијама које има незванично може да каже да ће седница Савета безбедности УН о стању на Косову и Метохији бити отворена за јавност. Истакао је да ће нас… »
Дачић: Седница Савета безбедности УН о Косову ће бити отворена, велики притисци да не буде

Дачић: Седница Савета безбедности УН о Косову ће бити отворена, велики притисци да не буде

Радио 021 07.02.2024
Министар спољних послова Ивица Дачић каже да према информацијама које има незванично може да каже да ће седница Савета безбедности УН о Косову бити отворена за јавност. Дачић је за РТС рекао да ће Србију представљати председник… »
Седница СБ УН о Ким биће отворена за јавност Представљаће нас председник Вучић

Седница СБ УН о Ким биће отворена за јавност Представљаће нас председник Вучић

Ало 07.02.2024
Према незваничним информацијама, седница Савета безбедности УН о стању на Косову и Метохији бити отворена за јавност. Србију ће на седници представљати председник Александар Вучић. Србију ће на седници представљати председник… »
На захтев Србије: Седница Савета безбедности УН о Косову заказана за четвртак

На захтев Србије: Седница Савета безбедности УН о Косову заказана за четвртак

Радио 021 07.02.2024
Ванредна седница Савета безбедности УН о стању на Косову биће на захтев Србије одржана у четвртак, пренела је РТС позивајући се на министра спољних послова Ивицу Дачића. Седница ће почети у 21 час по средњеевропском времену… »
Заказана ванредна седница Савета безбедности УН о Косову

Заказана ванредна седница Савета безбедности УН о Косову

Време 07.02.2024
Ванредна седница Савета безбедности Уједињених нација о стању на Косову и Метохији, коју је тражила Србија, биће одржана у четвртак у 21 час по нашем времену, потврдио је за Радио-телевизију Србије министар спољних послова… »
Заказана седница СБ УН о Ким: Још није познато да ли ће бити отворена за јавност

Заказана седница СБ УН о Ким: Још није познато да ли ће бити отворена за јавност

Блиц 06.02.2024
Ванредна седница Савета безбедности УН о стању на Косову и Метохији, на захтев Србије, биће одржана у четвртак у 21 час по нашем времену, потврдио је за РТС шеф српске дипломатије Ивица Дачић. Још увек није познато да ли ће… »
Ванредна седница СБ УН о Косову и Метохији заказана за четвртак

Ванредна седница СБ УН о Косову и Метохији заказана за четвртак

Данас 06.02.2024
Ванредна седница Савета безбедности УН о стању на Косову и Метохији, на захтев Србије, биће одржана у четвртак у 21 час по нашем времену. То је за РТС потврдио шеф српске дипломатије Ивица Дачић. Још увек није познато да ли ће… »

Вести дана »