Povezane vesti
10 minuta: Kroz program „Moja prva plata“ tridesetak mladih stručnjaka ulazi u svet rada
RTK 07.02.2024
Zahvaljujući programu „Moja prva plata“ 37 mladih osoba, uglavnom lekara, imaće priliku da u narednih devet meseci steknu što više znanja i veština radeći sa starijim kolegama i pacijentima Doma zdravlja, Zastava Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika i… »
Kroz Program „Moja prva plata“ u kragujevačkim zdravstvenim ustanovama angažovano 30-oro mladih
Veliki park 07.02.2024
U Domu zdravlja Kragujevac, Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika i Institutu za javno zdravlje, u okviru programa „Moja prva plata“ radno je angažovano oko 30-oro mladih medicinske i nemedicinske struke za koje je danas organizovan prijem u zgradi… »
Vesti dana »
Dejan Vuk Stanković: "Dekan Filozofskog fakulteta daje izjavu u policiji povodom smrti devojke (25)"
Blic pre 1 satjoš 86 povezanih
"Amerika uništila treću iranskog ratnog arsenala!" Izrael najavio napad na Arak: "evakušite se", Tramp raspoređuje 10.000 vojnika na Bliski istok (foto/video)
Kurir pre 3 minutajoš 104 povezane
"Nas trojica zajedno jedva smo jedan zadatak znali da sklopimo!": Osmaci i polaganje probnog testa iz matematike - ova 3 zadatka ubedljivo svima najteža, neki predali prazan papir
Blic pre 39 minutajoš 29 povezanih
Olujni vetar u Sloveniji oštetio više od 650 kuća; U pet mesta u Hrvatskoj vanredna situacija i posebne mere odbrane od poplava
RTV pre 44 minutajoš 44 povezane
(Uživo) - Rat na Bliskom istoku: Putin u tajnosti šalje smrtonosno oružje Iranu?! Otkriveno u kakvom je stanju Modžtaba
Mondo pre 1 satjoš 32 povezane