Повезане вести
Мини срчани удар – 5 симптома који се најчешће занемарују
Вести онлине 07.02.2024
Када многи од нас помисле на срчани удар, можда замисле драматичан бол у грудима који јасно показује да нешто није у реду. Горушица Осећај као да сте напрегли мишић Продужен, наглашен умор Тешкоће у дисању могу бити симптом мини… »
Мини срчани удар – пет симптома који се најчешће занемарују
Н1 Инфо 07.02.2024
Када многи од нас помисле на срчани удар, можда замисле драматичан бол у грудима који јасно показује да нешто није у реду. Важно је напоменути да Америчка асоцијација за срце извештава да око 805.000 Американаца сваке године… »
Мини срчани удар – пет симптома који се најчешће занемарују
Нови магазин 07.02.2024
Када многи од нас помисле на срчани удар, можда замисле драматичан бол у грудима који јасно показује да нешто није у реду. Важно је напоменути да Америчка асоцијација за срце извештава да око 805.000 Американаца сваке године… »
Вести дана »

Чајна Истерн покреће најдужи лет на свету – 29 сати између Буенос Ајреса и Шангаја
Аеро.рс пре 11 минутајош 1 повезана

Министарство одбране: Грађани ће моћи да присуствују паради, почетак у 11.00 сати
Телеграф пре 1 сатјош 3 повезане

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 42 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана