Повезане вести

За 45 минута положио заклетву и прекршио Устав: Бранимир Несторовић покушао да одбрани расистички испад: Уместо "извини" од…

За 45 минута положио заклетву и прекршио Устав: Бранимир Несторовић покушао да одбрани расистички испад: Уместо "извини" од…

Блиц 07.02.2024
За само 45 минута колико је јуче трајала конститутивна седница Скупштине Србије, Бранимир Несторовић, лидер покрета "Ми - Глас из народа", успео је и да положи заклетву и да прекрши Устав! Заклео се да ће бранити људска и… »
Иницијатива А11 поднела притужбу Повереници због 'расистичке изјаве' Несторовића

Иницијатива А11 поднела притужбу Повереници због 'расистичке изјаве' Несторовића

Слободна Европа 07.02.2024
Иницијатива за економска и социјална права А11 саопштила је да поднела притужбу Повереници за заштиту равноправности због "расистичке изјаве" народног посланика Бранимира Несторовића током конститутивне седнице Скупштине Србије… »
Огласио се Несторовић: Покрет "Ми - Глас из народа" осудио насиље у Народној скупштини: Мржња и некултура!

Огласио се Несторовић: Покрет "Ми - Глас из народа" осудио насиље у Народној скупштини: Мржња и некултура!

Курир 07.02.2024
Бранимир Несторовић, лидер покрета " Ми - Глас из народа" објавио је саопштење тог покрета поводом инцидената који је изазвао део опозиције на јучерашњој конститутивној седници Скупштине Србије. - Конститутивна седница новог… »
Пријава против Несторовића, посланике назвао “Циганима” а њихово понашање “циганијом”

Пријава против Несторовића, посланике назвао “Циганима” а њихово понашање “циганијом”

Луфтика 07.02.2024
Организација Опре Рома Србија реаговала је на то што је посланик Бранимир Несторовић на седници Скупштине колеге из опозиције назвао “Циганима”, а њихово понашање “циганијом”. Та организација назвала је Несторовића лажним… »

Вести дана »