Повезане вести

Задругар након операције подигао мајицу и показао тело: Први снимак после операције желуца: Стомак облепљен фластерима

Задругар након операције подигао мајицу и показао тело: Први снимак после операције желуца: Стомак облепљен фластерима

Блиц 07.02.2024
Бивши задругар и тиктокер Ненад Лазић Неца оперисао се у Турској где је смањио желудац, а сада је први пут показао своје тело након овог захвата. Наиме, он је на Тиктоку поделио снимак на којем је подигао мајицу и показао… »
Бивши задругар на операцију пукао 4.000 евра Неца Лазић открио кроз какву је агонију прошао: Мислио сам да ћу да умрем!

Бивши задругар на операцију пукао 4.000 евра Неца Лазић открио кроз какву је агонију прошао: Мислио сам да ћу да умрем!

Ало 07.02.2024
Бивши учесник Неца Лазић искрено је говорио о операцији. Познато је да бивши ријалити учесник Ненад Неца Лазић води борбу са вишком килограма, а сада је донео одлуку која ће много тога променити!. Наиме, Неца се одлучио на… »
"Притисак ми је био 200 са 140!" Неца открио како се осећа после смањења желуца, а ево какву је агонију пролазио пре…

"Притисак ми је био 200 са 140!" Неца открио како се осећа после смањења желуца, а ево какву је агонију пролазио пре…

Курир 07.02.2024
Бивши учесник "Задруге" и тиктокер Ненад Лазић Неца стигао је у Србију након што је био на операцију желуца у Турској, а сад је открио детаље са операције и како се осећа. Ко не рескира, тај не профитира. Није ми се свиђао мој… »
"Само се прекрстио пред операцију": Задругар био под нож да смањи желудац, његов брат открио детаље: "Сад избегава храну…

"Само се прекрстио пред операцију": Задругар био под нож да смањи желудац, његов брат открио детаље: "Сад избегава храну…

Блиц 06.02.2024
Бивши задругар и тиктокер, Ненад Неца Лазић подвргао се операцији желуца како би смршао, а његов брат Предраг Пеца Лазић открио је детаље. - Да ли си имао трему пред Нецину операцију желуца? - питала је водитељка. - Он је био… »

Вести дана »