Povezane vesti

Prvi snimak bivšeg zadrugara nakon operacije: Podigao majicu i pokazao telo, stomak oblepljen flasterima (video)

Prvi snimak bivšeg zadrugara nakon operacije: Podigao majicu i pokazao telo, stomak oblepljen flasterima (video)

Kurir 07.02.2024
Bivši zadrugar i tiktoker Nenad Lazić Neca operisao se u Turskoj gde je smanjio želudac, a sada je prvi put pokazao svoje telo nakon ovog zahvata. Naime, on je na Tiktoku podelio snimak na kojem je podigao majicu i pokazao stomak, koji je pun flastera… »
Zadrugar nakon operacije podigao majicu i pokazao telo: Prvi snimak posle operacije želuca: Stomak oblepljen flasterima

Zadrugar nakon operacije podigao majicu i pokazao telo: Prvi snimak posle operacije želuca: Stomak oblepljen flasterima

Blic 07.02.2024
Bivši zadrugar i tiktoker Nenad Lazić Neca operisao se u Turskoj gde je smanjio želudac, a sada je prvi put pokazao svoje telo nakon ovog zahvata. Naime, on je na Tiktoku podelio snimak na kojem je podigao majicu i pokazao stomak, koji je pun flastera… »
Bivši zadrugar na operaciju pukao 4.000 evra Neca Lazić otkrio kroz kakvu je agoniju prošao: Mislio sam da ću da umrem!

Bivši zadrugar na operaciju pukao 4.000 evra Neca Lazić otkrio kroz kakvu je agoniju prošao: Mislio sam da ću da umrem!

Alo 07.02.2024
Bivši učesnik Neca Lazić iskreno je govorio o operaciji. Poznato je da bivši rijaliti učesnik Nenad Neca Lazić vodi borbu sa viškom kilograma, a sada je doneo odluku koja će mnogo toga promeniti!. Naime, Neca se odlučio na operaciju smanjenja… »
"Pritisak mi je bio 200 sa 140": Neca Lazić otkrio kroz kakvu je agoniju prošao nakon operacije želuca: "Mislio sam da ću…

"Pritisak mi je bio 200 sa 140": Neca Lazić otkrio kroz kakvu je agoniju prošao nakon operacije želuca: "Mislio sam da ću…

Blic 07.02.2024
Nenad Lazić, poznatiji kao Neca TikToker, operisao je želudac u Turskoj u želji da izgubi kilograme sa kojima već godinama muči muku. Operacija je prošla uspešno, a period pre iste želeo bi, kako kaže, da zaboravi. Naime, Neca se sada oglasio i… »
"Pritisak mi je bio 200 sa 140!" Neca otkrio kako se oseća posle smanjenja želuca, a evo kakvu je agoniju prolazio pre…

"Pritisak mi je bio 200 sa 140!" Neca otkrio kako se oseća posle smanjenja želuca, a evo kakvu je agoniju prolazio pre…

Kurir 07.02.2024
Bivši učesnik "Zadruge" i tiktoker Nenad Lazić Neca stigao je u Srbiju nakon što je bio na operaciju želuca u Turskoj, a sad je otkrio detalje sa operacije i kako se oseća. Ko ne reskira, taj ne profitira. Nije mi se sviđao moj fizički izgled… »
"Samo se prekrstio pred operaciju": Zadrugar bio pod nož da smanji želudac, njegov brat otkrio detalje: "Sad izbegava hranu…

"Samo se prekrstio pred operaciju": Zadrugar bio pod nož da smanji želudac, njegov brat otkrio detalje: "Sad izbegava hranu…

Blic 06.02.2024
Bivši zadrugar i tiktoker, Nenad Neca Lazić podvrgao se operaciji želuca kako bi smršao, a njegov brat Predrag Peca Lazić otkrio je detalje. - Da li si imao tremu pred Necinu operaciju želuca? - pitala je voditeljka. - On je bio pun pozitivne… »

Vesti dana »