Повезане вести
Тешка саобраћајка у Обреновцу Покошен мотоциклиста, срча и делови возила расути по путу (фото)
Курир 07.02.2024
У вечерним сатима, на Ваљевском путу у Обреновцу, дошло је до тешке саобраћајке. Како се наводи на друштвеним мрежама, оборен је мотоциклиста. На фотографији се види да је мотоцикл уништен и да су делови расути по путу. Виев… »
Оборен мотоциклиста на Ваљевском путу: Делови возила расути свуда
Телеграф 07.02.2024
Стање учесника није познато. На Ваљевском путу у Обреновцу, вечерас је оборен мотоциклиста. Како се види на фотографији која је објављена на Инстаграм страници 192_рс, од мотора није остало готово ништа. На лицу места је много… »
Камион слетео с пута, има повређених: Саобраћајна несрећа на путу Рума- Шабац, оштећени и аутомобили (фото)
Вечерње новости 07.02.2024
ОКО 13 часова, на магистралном путу Рума- Шабац, догодила се саобраћајна несрећа у којој су учествовала два путничка возила и камион. Фото: Принтскрин Инстаграм/192_рс Према незваничним информацијама, несрећа се догодила приликом… »
Тешка саобраћајна несрећа на путу Шабац-Рума: Камион са приколицом завршио на крову, аутомобил разваљен! (фото)
Мондо 07.02.2024
У саобраћајној несрећи код Руме учествовала три возила. У саобраћајној несрећи код Руме учествовала три возила. На путу Рума-Шабац дошло је до саобраћајне несреће у којој су учествовала два аутомобила и камион. Стање учесника… »
Незгода код Руме: Сударила се три возила, камион завршио на крову
Телеграф 07.02.2024
Стање учесника није познато. Код Руме је дошло до незгоде. Како се наводи на Инстаграм страници 192.рс, у њој су учествовала два аутомобила и камион. Камион је завршио на крову. Стање учесника није познато. (Телеграф.рс)… »
Вести дана »

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

Жестоко се тресла камчатка: Снажан земљотрес јачине 7,8 степени Рихтера погодио Русију
Курир пре 47 минутајош 1 повезана