Povezane vesti
„’Kako si?’ a on kaže - reći će ti moj menadžer...” Predrag Danilović o Partizanu, reprezentaciji Srbije…
Večernje novosti 07.02.2024
Prvi gost druge sezone serijala ’(Ne)uspjeh prvaka’, koja se emituje na Areni sport, bio je proslavljeni košarkaš i današnji predsednik KS Srbije Predrag Saša Danilović. FOTO: KSS U ovoj emisiji otkrio je zanimljivosti o svom odrastanju, podelio… »
Danilović govorio o dolasku u Partizan: Dostakao se i stanja u srpskoj košarci! (video)
Hot sport 07.02.2024
‘To šta ja mislim zašto neko dolazi ili ne dolazi na okupljanja, bolje je da ne govorim.’ Predsednik Košarkašog saveza Srbije, Predrag Danilović gostovao je u novoj sezoni emisije Neuspeh prvaka gde je govorio o svojoj igračkoj karijeri. On je u… »
Bolje da Ne govorim o tome! Danilović o otkazima u reprezentaciji Srbije: Pitaš ga kako je, kaže reći će ti agent!
Mondo 07.02.2024
Predrag Danilović govorio o najvećem problemu srpske košarke. Predrag Danilović govorio o najvećem problemu srpske košarke. Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Predrag Danilović gostovao je u emisiji "(Ne)uspeh prvaka" na "TV Arena sport"… »
Vesti dana »

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Vremenska prognoza za 1. jun 2025: Danas pretežno sunčano i toplo vreme
Beta pre 3 satajoš 2 povezane

Nadvožnjak pao na voz: Teška nesreća u Rusiji, u toku je spasavanje putnika ima žrtava (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 7 povezanih