Povezane vesti

Poništila sam sebe kao glumicu pišući ovaj tekst Marija Rakočević nagrađena za dramu Žena veže rep: Moja heroina je…

Poništila sam sebe kao glumicu pišući ovaj tekst Marija Rakočević nagrađena za dramu Žena veže rep: Moja heroina je…

Kurir 07.02.2024
Glumici Mariji Rakočević iz Kragujevca uručena je preksinoć nagrada za najbolji neobjavljeni tekst - komad "Žena veže rep", u Hartefakt kući u Beogradu. Publika je mogla da prisustvuje scenskom čitanju ove drame u izvođenju glumaca Natalije… »
Dugi aplauz za čitanje pobedničkog teksta Kragujevčanke Marije Rakočević „Žena veže rep”

Dugi aplauz za čitanje pobedničkog teksta Kragujevčanke Marije Rakočević „Žena veže rep”

Glas Šumadije 07.02.2024
Sinoć je u Hartefakt Kući održano dvanaesto po redu proglašenje pobednice Konkursa za najbolji savremeni angažovani celovečernji dramski tekst na srpskom, hrvatskom, bosanskom, slovenačkom, makedonskom ili crnogorskom jeziku, piše Blic. Žiri u… »
Dugi aplauz za čitanje Hartefaktovog pobedničkog teksta Marije Rakočević "Žena veže rep"

Dugi aplauz za čitanje Hartefaktovog pobedničkog teksta Marije Rakočević "Žena veže rep"

Blic 07.02.2024
Sinoć je u Hartefakt Kući održano dvanaesto po redu proglašenje pobednice Konkursa za najbolji savremeni angažovani celovečernji dramski tekst na srpskom, hrvatskom, bosanskom, slovenačkom, makedonskom ili crnogorskom jeziku. Žiri u kojem su… »
Mariji Rakočević uručena Hartefaktova nagrada za najbolji dramski tekst

Mariji Rakočević uručena Hartefaktova nagrada za najbolji dramski tekst

Telegraf 07.02.2024
Vrgoč je rekla da ju je drama "Žena veže rep" pri prvom čitanju dirnula jer "na neobičan način govori o problemima sa kojim se suočavamo, na geografskom i kulturološkom prostoru od Irana do Srbije i Hrvatske" Hartefaktova 12. regionalna nagrada za… »

Vesti dana »