Повезане вести

"Прву операцију сам урадила кад сам имала 16 година" Ема Радујко је прозивала, она открила шта је све радила на себи!

"Прву операцију сам урадила кад сам имала 16 година" Ема Радујко је прозивала, она открила шта је све радила на себи!

Мондо 07.02.2024
Певачица Теодора Џехверовић проговорила о пластичним операцијама. Певачица Теодора Џехверовић проговорила о пластичним операцијама Певачица Теодора Џехверовић недавно се нашла на мети прозивки млађе колегинице Еме Радујко… »
Џехва прву естетску корекцију урадила са 16 година! Испливало све што је радила на себи а ево шта она каже на то

Џехва прву естетску корекцију урадила са 16 година! Испливало све што је радила на себи а ево шта она каже на то

Курир 07.02.2024
Теодора Џехверовић важи за једну од наших најтарктивнијих певачица која никада није крила шта је све кориговала на себи. Поред груди које је урадила пре неколико година, мало ко зна да је једну естетску операцију имала много пре… »
"Оперисала нос и задњицу и вадила ребра" Карлеуша о пластичним операцијама - ово на слици је 100 одсто природно!

"Оперисала нос и задњицу и вадила ребра" Карлеуша о пластичним операцијама - ово на слици је 100 одсто природно!

Мондо 07.02.2024
Певачица Јелена Карлеуша открила које је све естетске интервенције имала на лицу и телу. Певачица Јелена Карлеуша открила које је све естетске интервенције имала на лицу и телу Певачица Јелена Карлеуша важи за једну од… »
Коначно истина о операцијама Јелене карлеуше: "Многи мисле да сам сва од пластике, али..."

Коначно истина о операцијама Јелене карлеуше: "Многи мисле да сам сва од пластике, али..."

Курир 07.02.2024
Певачица Јелена Карлеуша важи за једну од најзгоднијих певачица на домаћој естради, а мало ко зна да је тек понешто хируршки средила на себи, иако делује као да је много што шта оперисала. Наиме, како је својевремено причала, она… »

Вести дана »