Povezane vesti
Počelo suđenje bivšem načelniku novosadske policije Slobodanu Malešiću
Moj Novi Sad 07.02.2024
"Jezički sam razumeo optužnicu, ali nisam razumeo ništa od onoga što mi se stavlja na teret i negiram krivicu", rekao je Slobodan Malešić, bivši nasčelnik novosadske policije protiv koga je u sredu, 7. februara, počelo suđenje pod optužbom da… »
Bivši načelnik novosadske policije Malešić negirao krivicu
Telegraf 07.02.2024
Pored kazne zatvora, on je i novčano kažnjen sa tri miliona dinara. U Specijalnom sudu u Beogradu danas je, na početku suđenja, nekadašnji načelnik novosadske policije, general Slobodan Malešić negirao krivicu povodom optužbi za udruživanje radi… »
Bivši načelnik novosadske policije: Optužnicu razumem samo jezički, nisam izvršio nijedno krivično delo!
Kurir 07.02.2024
Slobodan Malešić, bivši načelnik novosadske policije izjavio je danas na početku suđenja pred Specijalnim sudom u Beogradu da nije kriv ni po jednoj tački optužnice kojom su mu na tetet stavljeni trgovina uticajem i zloupotreba službenog… »
Počinje suđenje bivšem načelniku novosadske policije, tereti se za više krivičnih dela
Luftika 07.02.2024
U Specijalnom sudu u Beogradu danas bi trebalo da počne suđenje načelniku novosadske policije generalu Slobodanu Malešiću. On se tereti za udruživanje radi vršenja krivičnih dela, tri krivična dela trgovine uticajem i zloupotrebu službenog… »
Vesti dana »
„Mučki je ubijen“: Seka Aleksić se oglasila povodom tragedije u Leskovcu
Nova pre 46 minutajoš 30 povezanih
Prekršeno primirje – Izrael gađao jug Libana; general Iranske revolucionarne garde ubijen u Siriji
RTS pre 58 minutajoš 24 povezane