Povezane vesti
Novosađanin vodi nomadski život na točkovima ali i pod vodom
Nova 07.02.2024
Podvodni fotograf iz Novog Sada Miloš Prelević živi nomadskim životom. Na točkovima u svom kamperu. Na točkovima sa Milošem ovoga jutra je reporterka TV Nova, Sanja Ignjatović Eker. „Već godinu dana živim u kamperu koji sam napravio pre tri… »
Više od 600 prigovora na predlog plana Novi Sad na vodi: Hoće li oni nešto promeniti?
Nova 07.02.2024
Konceptualni okvir prostora koji se u javnosti naziva "Novi sad na vodi" bio je izložen na javnom uvidu od 19. januara, rok za podnošenje prigovora istekao je 2. februara. Kako Dnevnik saznaje podneto je više od 600 prigovora. Upućeni u projekat… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 8 satijoš 33 povezane
Vučević sutra saopštava ko će preuzeti ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović: Premijer Srbije govorio i o divljanju opozicije u Skupštini Srbije
Kurir pre 1 satjoš 180 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 8 satijoš 24 povezane
"Nije Bilo srpskih putnika": Oglasio se ambasador Šestović posle potonuća broda u vodama Egipta
Kurir pre 2 satajoš 24 povezane
"Sutra ću odrediti..." Inzagi u nedoumici pred meč Intera i Lajpciga u Ligi šampiona
Večernje novosti pre 30 minutajoš 40 povezanih