Povezane vesti
"Ne javlja mi se po 10 dana" Nenad Manojlović otkrio sve o odnosu sa sestrom Radom: Nije me ni pitala, a burno je reagovala!
Kurir 07.02.2024
Rada Manojlović nedavno je izrazila želju da snimi duet sa svojim bratom Nenadom Manojlovićem, međutim, on je odbio pesmu koja govori o ljubavi sestre i brata. Rada je tada istakla da njen brat nije želeo da se vezuje za nju od samog početka njegove… »
"Ne javlja mi se na telefon po 10 dana": Nenad Manojlović otkrio pravu istinu o odnosu sa Radom, evo zašto je odbio da snimi…
Blic 07.02.2024
Pevačica Rada Manojlović nedavno je izrazila želju da snimi duet sa svojim bratom Nenadom Manojlovićem, međutim, on je odbio pesmu koja govori o ljubavi sestre i brata. Rada je tada istakla da njen brat nije želeo da se vezuje za nju od samog… »
Vesti dana »
Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama: Glas za jednakost i sigurnost
InfoKG pre 3 satajoš 32 povezane
Velika javna ulaganja za EXPO, vojsku i stadione: Fiskalni savet o predlogu budžeta za narednu godinu
Nova ekonomija pre 9 minutajoš 147 povezanih
Policajac na kog je Kostić prsnuo sprej: Povšinske povrede oba oka i crvenilo
Danas pre 2 satajoš 24 povezane
Seničić o brodolomu u Egiptu: "Čekamo još informacija, za sada nema podataka da je bilo Srba na potonulom brodu"
Blic pre 39 minutajoš 17 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Nedeljnik pre 1 satjoš 26 povezanih