Povezane vesti
Ema Radujko odgovorila Teodori Džehverović: “Ne mislim da me je ona progurala, sad sam u obavezama”
Vesti online 07.02.2024
“Hladni rat” između pevačice Teodore Džehverović i njene mlađe koleginice Eme Radujko započeo je nakon indirektnih prozivki u jednom podkastu. I nakon što joj je Teodora žestoko odgovorila i navela da ju je u početku kopirala i bila njen fan… »
"Ona me nije progurala, ja sam već bila jako aktuelna" Ema uzvraća udarac Teodori! Nakon prozivki starije koleginica mlađa…
Kurir 07.02.2024
"Hladni rat" između pevačice Teodore Džehverović i njene mlađe koleginice Eme Radujko započeo je nakon indirektnih prozivki u jednom podkastu. I nakon što joj je Teodora žestoko odgovorila i navela da ju je u početku kopirala i bila njen fan, Ema… »
Ema Radujko: Teodora me nije pogurala na početku karijere
Blic 07.02.2024
Mlada muzička zvezda Ema Radujko je gostovala na radiju S3 i tom prilikom se dotakla gorućih natpisa u medijima - da li kopira Teodoru Džehverović. S obzirom na to da ju je šira publika upoznala tek nakon što je gostovala u spotu Teodore… »
Vesti dana »
Eksplozija kod Zubinog Potoka, oštećen kanal, Srbi uznemireni, Kurti optužio Beograd, pretresi na severu Kosova
NIN pre 17 minutajoš 24 povezane
Petković: Napad u selu Varage je nedopustiv, ugrožava osnovne životne potrebe srpskog naroda
Telegraf pre 47 minutajoš 19 povezanih
Lundberg samouveren posle Olimpijakosa: "Nije bitno da li ste protiv nas ili uz nas"
Sportske.net pre 1 satjoš 16 povezanih
Pobunjenici tvrde da su ušli u Alep, sirijska vojska zatvorila aerodrom
Vesti online pre 41 minutajoš 11 povezanih
Novosadska opozicija: Đaci su zastali 15 minuta i prisustvovali najznačajnijem času iz morala i etike
N1 Info pre 47 minutajoš 8 povezanih