Повезане вести

"Отац ми је бранио да идем код Минимакса" Весна Вукелић Венди о емисији која је прославила - Камерман држао кадар!

"Отац ми је бранио да идем код Минимакса" Весна Вукелић Венди о емисији која је прославила - Камерман држао кадар!

Мондо 07.02.2024
Весна Вукелић Венди открила да јој је отац рекао и да не сме да се бави певањем! Весна Вукелић Венди открила да јој је отац рекао и да не сме да се бави певањем! Весна Вукелић Венди прославила се у емисији водитеља Милована… »
"Неостварена жеља му је да има сина, брифинговао ме је као официра" Венди о оцу и васпитању: Био је строг, у кући није…

"Неостварена жеља му је да има сина, брифинговао ме је као официра" Венди о оцу и васпитању: Био је строг, у кући није…

Курир 07.02.2024
Весна Вукелић Венди била је гост емисије аутора и водитеља Јоване Матић Ђокић " Није све тако црно" и први пут говорила о свом одрастању, оцу и васпитању. За Курир је говорила о односу са оцем и открила која је енергија… »
"Била сам фотомодел да бих постала певачица, нисам имала новца" Венди о трновитом путу: Отац ми није дао да идем код Минимакса

"Била сам фотомодел да бих постала певачица, нисам имала новца" Венди о трновитом путу: Отац ми није дао да идем код Минимакса

Курир 07.02.2024
Весна Вукелић Венди била је гост емисије аутора и водитеља Јоване Матић Ђокић " Није све тако црно" и први пут говорила о свом одрастању, оцу и васпитању. Иако свој приватан живот држи далеко од очију јавности за Курир је… »

Вести дана »