Povezane vesti

"Otac mi je branio da idem kod Minimaksa" Vesna Vukelić Vendi o emisiji koja je proslavila - Kamerman držao kadar!

"Otac mi je branio da idem kod Minimaksa" Vesna Vukelić Vendi o emisiji koja je proslavila - Kamerman držao kadar!

Mondo 07.02.2024
Vesna Vukelić Vendi otkrila da joj je otac rekao i da ne sme da se bavi pevanjem! Vesna Vukelić Vendi otkrila da joj je otac rekao i da ne sme da se bavi pevanjem! Vesna Vukelić Vendi proslavila se u emisiji voditelja Milovana Ilića Minimaksa, u… »
"Neostvarena želja mu je da ima sina, brifingovao me je kao oficira" Vendi o ocu i vaspitanju: Bio je strog, u kući nije…

"Neostvarena želja mu je da ima sina, brifingovao me je kao oficira" Vendi o ocu i vaspitanju: Bio je strog, u kući nije…

Kurir 07.02.2024
Vesna Vukelić Vendi bila je gost emisije autora i voditelja Jovane Matić Đokić " Nije sve tako crno" i prvi put govorila o svom odrastanju, ocu i vaspitanju. Za Kurir je govorila o odnosu sa ocem i otkrila koja je energija vladala u njenom domu od… »
"Bila sam fotomodel da bih postala pevačica, nisam imala novca" Vendi o trnovitom putu: Otac mi nije dao da idem kod Minimaksa

"Bila sam fotomodel da bih postala pevačica, nisam imala novca" Vendi o trnovitom putu: Otac mi nije dao da idem kod Minimaksa

Kurir 07.02.2024
Vesna Vukelić Vendi bila je gost emisije autora i voditelja Jovane Matić Đokić " Nije sve tako crno" i prvi put govorila o svom odrastanju, ocu i vaspitanju. Iako svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti za Kurir je govorila o stubu… »

Vesti dana »