Povezane vesti
Dečak ubica iz "ribnikara" ne vidi sebe kao problem! Advokat roditelja žrtava o suđenju: Biće rat sa veštačenjima
Mondo 07.02.2024
Advokat Stefan Ćorda govorio je o suđenju roditeljima dečaka ubice (14) koji je počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" 3. maja 2023. godine. Advokat Stefan Ćorda govorio je o suđenju roditeljima dečaka ubice (14) koji je počinio… »
"Dečak ubica sebe ne vidi kao problem" Advokat koji je bio u sudnici preneo mučne detalje, dodaje da najteži deo procesa tek…
Kurir 07.02.2024
"Taj video pucnjave, kada sam to gledao, a gledao sam svašta do sada, ja sam se lično uznemirio", otkrio je jedan od advokata koji zastupa roditelje ubijene dece. Dodaje da je saglasan sa time da suđenje ostane zatvoreno za javnost. Dečak ubica… »
Vesti dana »

Vučević sa studentima u Pionirskom parku: Ne bih voleo da urade nešto što će da im ugrozi zdravlje
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Vremenska prognoza za 1. jun 2025: Danas pretežno sunčano i toplo vreme
Beta pre 2 satajoš 2 povezane

Raste broj žrtava u Rusiji: Putnički voz naleteo na srušeni most, sve više se pominje sabotaža
Telegraf pre 50 minutajoš 7 povezanih

Merc će se u četvrtak sastati sa Trampom u Vašingtonu: Ovo će biti teme sastanka nemačkog kancelara i lidera SAD
Blic pre 1 satjoš 1 povezana