Povezane vesti
"Tužna sam zbog toga": Srpska snajka koja je iz Afrike došla u Čačak progovorila o rasizmu u našoj zemlji: "to mi se ne sviđa"…
Blic 08.02.2024
Na društvenim mrežama osvanuo je sraman profil pod nazivom „Crnac spotted Srbija”, koji širi i promoviše rasizam, govor mržnje i neovlašćeno deli i objavljuje video snimke i fotografije ljudi afričkog porekla koji žive u našoj zemlji. Šta na to kažu oni… »
"Srbi su divni, ali sam tužna zbog rasizma!" Čačanska snajka o stranici koja vređa ljude iz Afrike, a žive na Balkanu
Mondo 08.02.2024
Devojka iz Afrike koja živi u Čačku govorila je o rasizmu u Srbiji. Devojka iz Afrike koja živi u Čačku govorila je o rasizmu u Srbiji. Na društvenim mrežama osvanuo je sraman profil pod nazivom "Crnac spotted Srbija", koji širi i promoviše rasizam… »
Vesti dana »
Promet robe u trgovini na malo u Srbiji u maju bio povećan za 9,6 odsto
N1 Info pre 12 minutajoš 35 povezanih
SSP: Policija da proveri navode KRIK-a da je Kokeza angažovao kriminalce da prete Vidiću
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih
Meteorolog Todorović otkriva tačan datum kada stižu nepogode, a Nada Macura upozorava: "Ako se ne pridržavate ovih pravila ugrožavate sebi život!"
Blic pre 1 satjoš 69 povezanih
Plate i penzije će nastaviti da rastu; Mali: "Lekovi će biti dostupni svima, terapije pristupačnije"
B92 pre 2 satajoš 48 povezanih