Povezane vesti
Vazura o eliminaciji omladinaca iz Lige šampiona: ‘Zaslužili smo 1:1!’
Hot sport 08.02.2024
Ispratio je hrabru partiju omladinskog tima. Partizan je juče eliminisan od strane Brage u okviru omladinske Lige šampiona. Slavili su gosti sa 0:2, a utakmicu je pratio i prvi čovek Partizana, Miloš Vazura: ‘Žao mi je zbog poraza i izgubljene… »
Vazura "snimao" omladince protiv Brage - ko zaslužuje prvi tim?
Sportske.net 08.02.2024
Poraz omladinaca Partizana od Brage 2:0 u Ligi šampiona koliko god da je bio nesrećan, opet na duže staze može da donese benefite. Generalni direktor Partizana Miloš Vazura je bio prisutan na utakmici i dao je svoje viđenje. "Žao mi je zbog poraza… »
Vazura: Zaslužili smo penale
Sportski žurnal 08.02.2024
Partizanove omladince protiv Brage bodrili i Igor Duljaj, Bata Mirković, Rade Zalad, Vlado Čapljić, Bibars Natho. Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, uprkos porazu i eliminaciji iz Evrope sa osmehom je napustio svečanu ložu: - Žao mi je… »
Vesti dana »

Uživo Priprema se kolektivna sahrana u Kočanima; Dan žalosti u Srbiji i Republici Srpskoj FOTO/VIDEO
B92 pre 23 minutajoš 26 povezanih

(Video/foto) skupština grada Novog Sada danas treba konačno raspravlja o BUDžETU Grupa ekstremnih studenata i opozicija noćas pokušala da upadne u instituciju, policija uspela da ih blokira
Dnevnik pre 28 minutajoš 14 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
Radio 021 pre 28 minutajoš 11 povezanih

(VIDEO) Studenti blokirali ulaze u Skupštinu grada Novog Sada, pozivaju građane da im se pridruže
N1 Info pre 6 satijoš 6 povezanih

Za „danas ili sutra“ najavljeno konstatovanje ostavke premijera, mesec i po dana od njenog podnošenja
Insajder pre 52 minutajoš 7 povezanih