Povezane vesti
Partizan doveo kubanca osuđenog za silovanje! Bio u zatvoru zbog gnusnog zločina, crno-beli potvrdili da će igrati u…
Kurir 08.02.2024
Odbojkaški klub Partizan potvrdio je da će u nastavku sezone biti jači za kubanskog reprezentativca Rikarda Kalva Mansana koji iza sebe ima burnu prošlost, pa je godinu dana života proveo u zatvoru zbog silovanja. Kubanac je bio jedan od petorice… »
Partizan doveo igrača koji je robijao: Bio u zatvoru zbog jezive stvari, u Srbiji resetovao karijeru
Mondo 08.02.2024
Kubanac je došao kao veliko pojačanje Partizana i odmah će pokušati da pomogne ekipi da se "popne" na tabeli. Kubanac je došao kao veliko pojačanje Partizana i odmah će pokušati da pomogne ekipi da se "popne" na tabeli. Odbojkaški klub Partizan… »
Vesti dana »

Dudić ostaje na klupi Radničkog: "Ispunio sam želju navijača, sada ja želim pun stadion 'Čika Dača' na svakom meču"
iKragujevac pre 13 minutajoš 15 povezanih

Studenti i građani izlaze na ulice danas u 18 časova u 34 grada širom Srbije: Pročitajte detaljan plan protesta
Nova pre 48 minutajoš 28 povezanih

Rušenje ili rekonstrukcija Železničke stanice u Novom Sadu?
Moj Novi Sad pre 42 minutajoš 19 povezanih

Najmanje 26 mrtvih u izraleskom napadu blizu centra za pomoć u Gazi: spasioci
BBC News pre 33 minutajoš 19 povezanih

Horor na ulicama Pariza! Proslava prerasla u nezapamćene nerede: Huligani lomili i palili grad! Dvoje mrtvih i više od 400 uhapšenih! (video)
Kurir pre 18 minutajoš 17 povezanih