Повезане вести
Колинда прави скандал за скандалом: Ево шта је хрватска председница рекла о Пуповцу!
Правда 08.02.2024
Хрватска председница Колинда Грабар Китаровић игнорисала је данас молбу новинара да коментарише последње обраћање председника Самосталне демократске српске странке (СДСС), Милорада Пуповца. - Ма дајте молим вас, све ћете чути… »
Ово боли! Борељ "ударио" шамар реалности Украјини: "Нисам мађионичар"
Курир 08.02.2024
Европска унија је исцрпела је своје залихе оружја и нема магични штапић да снабде Украјину са још граната, рекао је шеф европске дипломатије Жозеп Борељ. "Треба вам више, а ми морамо да дамо више, али ја нисам мађионичар. Ја… »
Пропао напад на Русију: Еу поручила Украјини да немају више муниције
Правда 08.02.2024
Украјина је већ добила све гранате које су биле у складиштима земаља чланица ЕУ, изјавио је високи представник Европске уније за спољну политику и безбедност. Европска унија је исцрпила своје резерве наоружања и нема чаробни… »
Вести дана »
Скупштина Србије сутра гласа о предлозима правосудних закона које је предложио Угљеша Мрдић
Инсајдер пре 13 минутајош 26 повезаних
Прославе Светог Саве у Србији: Карловачка гимназија и Друга гимназија у Крагујевцу
Наслови.аи пре 14 минутајош 30 повезаних
Заједно у боли: Партизан се огласио поводом несреће у којој су погинули навијачи Паока!
Хот спорт пре 43 минутајош 47 повезаних
Историјски трговински договор Индије и ЕУ: 'Мајка свих споразума'
BBC News пре 4 сатијош 37 повезаних