Povezane vesti
Kolinda pravi skandal za skandalom: Evo šta je hrvatska predsednica rekla o Pupovcu!
Pravda 08.02.2024
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović ignorisala je danas molbu novinara da komentariše poslednje obraćanje predsednika Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS), Milorada Pupovca. - Ma dajte molim vas, sve ćete čuti na vreme – rekla je ona na… »
Ovo boli! Borelj "udario" šamar realnosti Ukrajini: "Nisam mađioničar"
Kurir 08.02.2024
Evropska unija je iscrpela je svoje zalihe oružja i nema magični štapić da snabde Ukrajinu sa još granata, rekao je šef evropske diplomatije Žozep Borelj. "Treba vam više, a mi moramo da damo više, ali ja nisam mađioničar. Ja nemam čarobni štapić… »
Propao napad na Rusiju: Eu poručila Ukrajini da nemaju više municije
Pravda 08.02.2024
Ukrajina je već dobila sve granate koje su bile u skladištima zemalja članica EU, izjavio je visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost. Evropska unija je iscrpila svoje rezerve naoružanja i nema čarobni štapić da prebaci još… »
Vesti dana »
Osumnjičeni za pucnjavu na događaju na kom je bio Tramp priznao ko su mu bile mete
Radio 021 pre 45 minutajoš 89 povezanih
(VIDEO) Jokić isključen, pretrčao pola terena da se obračuna sa protivnikom – Denver pred eliminacijom
Danas pre 25 minutajoš 67 povezanih
CBS: Napadač rekao vlastima da su mu meta bili zvaničnici povezani sa Trampom
N1 Info pre 5 minutajoš 21 povezana