Повезане вести

Музеј аутомобила остао без адресе, градске власти обећавају да ће пронаћи адекватан простор

Музеј аутомобила остао без адресе, градске власти обећавају да ће пронаћи адекватан простор

РТС 08.02.2024
Музеј аутомобила, основан пре 30 година у Улици мајке Јевросиме, који је посетило близу милион људи, од данас не постоји. Закон о реституцији вратио је наследницима зграду, а њихова идеја није да ту и даље буде музеј. Шта ће… »
Директор принудно исељене Модерне гараже: Секретарка је одбијала наше предлоге и понаша се као да сам власник свих аутомобила…

Директор принудно исељене Модерне гараже: Секретарка је одбијала наше предлоге и понаша се као да сам власник свих аутомобила…

Нова 08.02.2024
Градска секретарка за културу је лично одбила предлоге за нове просторе у којима би аутомобили могли да буду смештени безбедно. Тражио сам и асистенцију, кустосе и средства да се архива и предмети адекватно класификују, ништа… »
Секретарка за културу: Град нема везе са принудним исељењем Музеја аутомобила

Секретарка за културу: Град нема везе са принудним исељењем Музеја аутомобила

Нова 08.02.2024
Принудно исељење Музеја аутомобила долази након решења јавног извршитеља и није по одлуци града Београда, каже за Нова.рс градска секретарка за културу Наташа Михаиловић Вацић. Зграда коју је досад користио Музеј аутомобила… »

Вести дана »