Povezane vesti
Sajam SPORTA “Moj grad. Moj klub”, održaće se 9. i 10. februara 2024. godine na Šumadija sajmu.
U centar 08.02.2024
Povodom predstojeće manifestacije, Sajma sporta “Moj grad. Moj klub”, danas je na Šumadija sajmu u Medija centru održana konferencija za medije. SAJAM SPORTA “Moj grad. Moj klub”, održaće se 9. i 10. februara 2024. godine na Šumadija sajmu… »
Počinje sajam sporta na Šumadija sajmu
RTK 08.02.2024
Sajam sporta biće održan 9. i 10. februara na gradskom sajmištu. Organizator je Šumadija sajam, uz podršku Sportskog saveza grada Kragujevca, Sportskog privrednog društva Radnički i Fudbalskog kluba Radnički 1923. Pokrivitelj manifestacije je grad… »
Sajam sporta ‘Moj grad – moj klub’ na Šumadija sajmu 9. i 10. februara
Glas Šumadije 08.02.2024
Sajam sporta pod parolom „Moj grad – moj klub“ održava se 9. i 10. februara na Šumadija sajmu. Sajam organizuje Šumadija sajam u saradnji sa FK Radnički, SPD Radnički i Sportskim savezom grada Kragujevca, pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca… »
Vesti dana »
Stepanović: Dan posle će morati da dođe, Vučić ne razume da to što radi više ne prolazi
N1 Info pre 2 satajoš 30 povezanih
Novi Sad: Maskirani huligani bejzbol palicama pretukli mlade fudbalere u centru grada
Beta pre 41 minutajoš 29 povezanih
Apelacioni sud u Novom Sadu ukinuo rešenje Višeg suda kojim se odbija pritvor Goranu Vesiću zbog tragedije u Novom Sadu
Blic pre 1 satjoš 21 povezana
Policija Kosova zapečatila Poreznu upravu na sjeveru, Beograd optužuje Kurtija
Al Jazeera pre 40 minutajoš 21 povezana
Studenti Vazduhoplovne akademije uputili otvoreno pismo ministarki prosvete, imaju četiri zahteva
Nova ekonomija pre 4 satijoš 18 povezanih