Povezane vesti
Hilari Klinton osula paljbu po takeru karlsonu: Bivša prva dama SAD iskoristila najgore reči (video)
Kurir 08.02.2024
Hilari Klinton je nazvala novinara Takera Karlsona korisnim idiotom i to uoči dugo očekivanog intervjua sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. "On je ono što se naziva korisnim idiotom", rekla je Klinton. "Mislim, ako zaista čitate prevode onoga što… »
"On je korisni idiot, ismevaju ga u ruskim medijima": Hilari isprozivala novinara koji je radio intervju sa Putinom
Mondo 08.02.2024
Hilari Klinton osula paljbu po Takeru Karlsonu zbog intervjua sa Putinom. Hilari Klinton osula paljbu po Takeru Karlsonu zbog intervjua sa Putinom. Hilari Klinton je nazvala novinara Takera Karlsona korisnim idiotom i to uoči dugo očekivanog intervjua sa… »
Vesti dana »
Druga pucnjava u školi u Turskoj u dva dana, devetoro mrtvih i 13 ranjenih (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 48 povezanih
Brnabić: Apetit za dijalogom sa predsednikom Srbije misteriozno nestao kod Gocija i N1
Euronews pre 2 satajoš 30 povezanih
"Udario me je pesnicom i uništio život, a ja sam izbezumljeno plakala" Jeziva ispovest Nataše Šavije: Karić je bio ponosan,a ja sam morala na hitnu operaciju
Kurir pre 2 satajoš 25 povezanih
Raguš: "Nema opravdanja da opozicija izostane sa sednice, a sami podneli predlog" (video)
Blic pre 35 minutajoš 97 povezanih