Povezane vesti
Očajna vanja (77) se vezala lancima za drvo: "Ne mičem se odavde, svi su isplaćeni osim mene!" (foto, video)
Blic 08.02.2024
Vanja Šimleša (77) vezala se lancima za palmu ispred gradske uprave Splita i poručila da se odatle ne miče dok joj nadležni ne reše pitanje imovine. "Ne mičem se odavde jer celi život bijem bitku za otetu imovinu. Grad Split mi je srušio kuću s… »
FOTO Vanja (77) se vezala lancima za palmu, ne odlazi dok joj ne vrate imovinu: Poslala oštru poruku gradu Splitu
Nova 08.02.2024
Vanja Šimleša (77) vezala se lancima za palmu ispred gradske uprave Splita i poručila da se odatle ne miče dok joj nadležni ne reše pitanje imovine. „Ne mičem se odavde jer celi život bijem bitku za otetu imovinu. Grad Split mi je srušio kuću… »
Vesti dana »

Zahuktava se između Amerike i Rusije: Medveded oštro odgovorio Trampu, ovo mu se neće svideti: "Nadam se da ovo razumeš - Treći svetski rat"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

"Ima gelere po celom telu, sunce nije video 600 dana": Potresna ispovest makje Alona Ohela zarobljenog u Gazi: "Klavir svira po telu, da ne bi zaboravio"
Blic pre 27 minutajoš 1 povezana

Ministar Zukorlić u palestini: Poziv Al-Habašu da poseti Srbiju i produbi međureligijski dijalog
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Đoković dobio protivnika: Novak u drugom kolu Rolan Garosa protiv domaćeg tenisera protiv kojeg vodi 2:0
Danas pre 1 satjoš 4 povezane