Povezane vesti
Očajna vanja (77) se vezala lancima za drvo: "Ne mičem se odavde, svi su isplaćeni osim mene!" (foto, video)
Blic 08.02.2024
Vanja Šimleša (77) vezala se lancima za palmu ispred gradske uprave Splita i poručila da se odatle ne miče dok joj nadležni ne reše pitanje imovine. "Ne mičem se odavde jer celi život bijem bitku za otetu imovinu. Grad Split mi je srušio kuću s privatnim… »
FOTO Vanja (77) se vezala lancima za palmu, ne odlazi dok joj ne vrate imovinu: Poslala oštru poruku gradu Splitu
Nova 08.02.2024
Vanja Šimleša (77) vezala se lancima za palmu ispred gradske uprave Splita i poručila da se odatle ne miče dok joj nadležni ne reše pitanje imovine. „Ne mičem se odavde jer celi život bijem bitku za otetu imovinu. Grad Split mi je srušio kuću s privatnim… »
Vesti dana »
Ovo se nije očekivalo, Si i Tramp 2 sata ostali iza zatvorenih vrata! Uoči samita u Pekingu predsednik Kine upozorio na mogući "sukob" sa SAD oko Tajvana (foto)
Kurir pre 4 minutajoš 16 povezanih
"Potkradani smo od prvog minuta": Tanjga besan na sudiju posle poraza od Crvene zvezde
Mondo pre 7 satijoš 27 povezanih
Posle hladnog jutra, pretežno sunčano i toplije: Da li je vreme za kratke rukave?
Euronews pre 29 minutajoš 13 povezanih
Pogledajte šou Stankovića: Popeo se na tribinu među navijače Zvezde i slavio
Mondo pre 29 minutajoš 13 povezanih