Повезане вести
Рат у хрватском сабору око избора Турудића на чело државног правобранилаштва: Гонг упозорава на ерозију демократије
ЕурАцтив 08.02.2024
Док су ХДЗ и његови коалициони партнери задовољни избором Ивана Турудића за главног државног правобраниоца, у опозицији кажу да је ХДЗ тиме "прешао Рубикон" Хрватски Сабор је изабрао Ивана Турудића за новога главног државног… »
Добровољац Домовинског рата који је осудио Санадера: Ко је Иван Турудић, нови главни државни тужилац у Хрватској?
Данас 08.02.2024
Велика прашина подигла се у Хрватској у вези са избором наследника Злате Хрвој Шипек на месту главног државног тужиоца. Иако се последњих дана нашао у центру афере – судија Иван Турудић за кога хрватски председник Зоран… »
“Понела ме емоција, био сам наиван”: Шта је све нови главни државни тужилац Иван Турудић рекао на Н1 о порукама са Римац и…
Данас 08.02.2024
Хрватска је добила новог државног тужиоца. Иван Турудиц́, судија Вишег кривичног суда, замениц́е досадашњу шефицу ДОРХ-а Злату Хрвој Шипек, којој мандат истиче у мају. Његовом именовању оштро се противила опозиција, посебно… »
Турудић о сусрету с Мамићем: Понијеле су ме емоције
СЕЕбиз 08.02.2024
ЗАГРЕБ - Иван Турудић замијенит ће актуалну шефицу ДОРХ-а Злату Хрвој Шипек којој мандат истјече у свибњу. Његовом именовању опорба се оштро противила, особито након што су у јавности испливале бројне поруке које је Турудић… »
Вести дана »
Снимили смо Емининог сина док се весели уз њене хитове: Само због мајке дошао у Србију, даје подршку из првог реда
Мондо пре 1 сатјош 28 повезаних
Дијана Хрка наставила штрајк глађу код Скупштине, и вечерас подршка у више градова Србије
РТС пре 2 сатајош 57 повезаних
Маскирани мушкарци дошли пред Српски културни центар у Загребу: Скандирали "За дом спремни" (ВИДЕО)
Еуроневс пре 2 сатајош 27 повезаних
МУП: Ухапшено више особа у вези са случајем „убачени снајперисти“
Недељник пре 24 сатајош 37 повезаних