Povezane vesti
Lazović: Ako je ceo svet video izbornu krađu, nadam se da će i naše institucije
N1 Info 08.02.2024
Mi smo se danas borili za osnovno pravo u jednoj demokratskoj zemlji - da kada glasate, vaš glas ne bude ukraden, ne stavi ga u džep Aleksandar Vučić, rekao je večeras za N1 narodni poslanik Radomir Lazović. Podsetimo, poslanici Evropskog parlamenta… »
Lazović: Ako je ceo svet video izbornu krađu, nadam se da će i naše institucije
Novi magazin 08.02.2024
Mi smo se danas borili za osnovno pravo u jednoj demokratskoj zemlji - da kada glasate, vaš glas ne bude ukraden, ne stavi ga u džep Aleksandar Vučić, rekao je večeras za N1 narodni poslanik Radomir Lazović. Podsetimo, poslanici Evropskog parlamenta… »
Oštre reakcije vlasti u Srbiji i njima naklonjenih medija na rezoluciju EP
Glas Amerike 08.02.2024
BEOGRAD — Ubrzo posle usvajanja rezolucije Evropskog parlamenta (EP) o izborima u Srbiji krenuli su da se oglašavaju srpski zvaničnici i mediji naklonjeni predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i SNS-u. U objavi na mreži Eks (X) premijerka u tehničkom… »
Ana Brnabić: Rezolucija EP veliki pritisak i pokušaj destabilizacije - ali Srbija ostaje stabilna
Sputnik 08.02.2024
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je da je rezolucija o Srbiji kojom je Evropski parlament pozvao na istragu o izborima održanim 17. decembra 2023. godine vrsta ogromnog pritiska na Srbiju i pokušaj destabilizacije, ali da je ona sigurna da će… »
Rezolucija EP: Prva diplomatska pobeda opozicije
Vreme 08.02.2024
Za Vučića je Rezolicija Evropskog parlamenta o srpskim izborima šamar kakvog se pribojavao. On veoma dobro zna kako prolaze oni, koji od „faktora stabilnosti“ u očima tzv. Zapada postanu „remetilački faktor“. Može Vladimir Bilčik da relativizuje koliko… »
Vesti dana »
Vernici prolaze ispod svetinje u Hramu: Podignut Pojas Presvete Bogorodice, nepregledna kolona ljudi čeka blagoslov
Mondo pre 18 minutajoš 32 povezane
Gradonačelnik Severne Mitrovice priveden pa pušten zbog pokušaja da ofarba srce na znaku 'Ja volim Mitrovicu'
Slobodna Evropa pre 49 minutajoš 23 povezane
UKRAJINSKA KRIZA: Moskva i Kijev razmenili po 185 ratnih zarobljenika; Putin: Rusija je spremna za mir
RTV pre 1 satjoš 29 povezanih