Povezane vesti
"Meni je ručak 500 € dnevno!" Baka Prase ponovo šokira: Neću da kupim stan od 80.000€, već kuću od 5 miliona, može mi se!…
Kurir 08.02.2024
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase do skoro je živeo u jednom elitnom naselju u Beogradu, a nedavno se pohvalio novom nekretninom u koju se uselio i koja, kako on kaže vredi dva miliona evra i ima 300 kvadrata. Baka Prase je tada na svom… »
Meni je ručak 500 € dnevno! Baka Prase: Neću stan na Vilinim vodama, već kuću od 5 miliona! Može mi se, zato vozim lamba
Mondo 08.02.2024
Baka Prase u jednom od svojih klipova govorio je novcu i poručio da on dnevno samo na ručak troši 500 evra. Baka Prase u jednom od svojih klipova govorio je novcu i poručio da on dnevno samo na ručak troši 500 evra. Bogdan Ilić, mogima poznatiji kao… »
Vesti dana »
Tokom večeri bez zadržavanja na naplatnim stanicama auto-puteva: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio spisak! Neko od njih će zameniti drugog čoveka Ukrajine: "Možda bih mogao i da živim bez njega"
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Čučković: Novi savski most biće 3 puta veći od starog, "krtice" za kopanje metroa stižu uskoro