Povezane vesti

Istraga otkrila da je Bajden pogrešno rukovao poverljivim podacima, predsednik SAD: Pamćenje mi je dobro

Istraga otkrila da je Bajden pogrešno rukovao poverljivim podacima, predsednik SAD: Pamćenje mi je dobro

Telegraf 09.02.2024
U izveštaju posebnog tužioca, koji je s 81-godišnjim američkim predsednikom pričao više od pet sati u sklopu istrage, navodi se da se Bajden nije sećao kada je bio potpredsednik (od 2009. do 2017.) ni kad mu je umro sin Bo (2015.). Američki predsednik… »
Bijela kuća navodi da je izvještaj posebnog tužioca o Bidenu netačan

Bijela kuća navodi da je izvještaj posebnog tužioca o Bidenu netačan

Slobodna Evropa 09.02.2024
Bijela kuća je u petak oštro kritikovala izvještaj posebnog tužioca ministarstva pravde koji je prosudio da američki predsjednik Joe Biden pati od gubitaka pamćenja, rekavši da uključuje netačne, neopravdane i neprimjerene kritike. Ian Sams, portparol… »
Bajden vikao na saradnike, eksplozivni izveštaj o lideru SAD: "Šta ih se tiče moj mrtvi sin" Specijalni istražitelj otkrio…

Bajden vikao na saradnike, eksplozivni izveštaj o lideru SAD: "Šta ih se tiče moj mrtvi sin" Specijalni istražitelj otkrio…

Kurir 09.02.2024
Specijalni istražitelj Robert K. Hur objavio je konačni izveštaj o 15-mesečnoj istrazi o postupanju predsednika Džoa Bajdena sa poverljivim dokumentima pronađenim u njegovom domu u Delaveru. Iako je specijalni tužilac zaključio da nema osnova za krivične… »

Nova 09.02.2024
Američki predsednik Džo Bajden ljutito je kritikovao istragu koja je otkrila da je pogrešno rukovao strogo poverljivim podacima i rekao da se mučio da se priseti ključnih životnih događaja. „Pamćenje mi je dobro, nemam problema s njim“, rekao je Bajden… »
Biden ljutito brani svoje pamćenje: ‘Kako se, do vraga, usuđuje’

Biden ljutito brani svoje pamćenje: ‘Kako se, do vraga, usuđuje’

Al Jazeera 09.02.2024
Američki predsjednik kaže da mu je pamćenje ‘dobro’ nakon izvještaja specijalnog tužioca u kojem se navodi da se nije mogao sjetiti godine kada mu je sin umro. Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Joe Biden branio je svoje pamćenje nakon što je… »
Biden pokazuje zabrinjavajuće znakove: Ne sjeća se kada mu je umro sin

Biden pokazuje zabrinjavajuće znakove: Ne sjeća se kada mu je umro sin

SEEbiz 09.02.2024
WASHINGTON - Američki predsjednik Joe Biden ljutito je kritizirao istragu koja je otkrila da je pogrešno rukovao strogo povjerljivim podacima i da se mučio prisjetiti se ključnih životnih događaja. “Pamćenje mi je dobro, nemam problema s njim”, rekao je… »
Amerika i politika: „Sa mojim pamćenjem je sve u redu“, ljutito odgovara Bajden tužiocu

Amerika i politika: „Sa mojim pamćenjem je sve u redu“, ljutito odgovara Bajden tužiocu

Danas 09.02.2024
Američki predsednik Džozef Bajden ljutito je kritikovao istragu koja je otkrila da je pogrešno rukovao strogo poverljivim dosijeima i da je imao problem da se seti ključnih životnih događaja. „Moje pamćenje je sasvim u redu“, rekao je 81-godišnji Bajden… »
Nema optužnice protiv Bajdena: "Čini se da predsednik SAD ima loše pamćenje, zaboravlja i značajne datume"

Nema optužnice protiv Bajdena: "Čini se da predsednik SAD ima loše pamćenje, zaboravlja i značajne datume"

Blic 09.02.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden je "namerno" zadržao i obelodanio visoko poverljive materijale kada je bio privatno lice, uključujući dokumente o vojnoj i spoljnoj politici u Avganistanu i drugim osjetljivim pitanjima nacionalne bezbednosti, navodi se u… »

Vesti dana »

Pao sportski avion kod Subotice, poginuo član posade

Pao sportski avion kod Subotice, poginuo član posade

RTS pre 19 minutajoš 45 povezanih
Dijana Hrka najavila nastavak štrajka glađu

Dijana Hrka najavila nastavak štrajka glađu

Beta pre 5 minutajoš 51 povezana
I Vesiću produžen kućni pritvor

I Vesiću produžen kućni pritvor

Vesti online pre 1 satjoš 27 povezanih
A1: Srbija lansira 5G početkom decembra

A1: Srbija lansira 5G početkom decembra