Повезане вести

Истрага открила да је Бајден погрешно руковао поверљивим подацима, председник САД: Памћење ми је добро

Истрага открила да је Бајден погрешно руковао поверљивим подацима, председник САД: Памћење ми је добро

Телеграф 09.02.2024
У извештају посебног тужиоца, који је с 81-годишњим америчким председником причао више од пет сати у склопу истраге, наводи се да се Бајден није сећао када је био потпредседник (од 2009. до 2017.) ни кад му је умро син Бо… »
Бијела кућа наводи да је извјештај посебног тужиоца о Бидену нетачан

Бијела кућа наводи да је извјештај посебног тужиоца о Бидену нетачан

Слободна Европа 09.02.2024
Бијела кућа је у петак оштро критиковала извјештај посебног тужиоца министарства правде који је просудио да амерички предсједник Јое Биден пати од губитака памћења, рекавши да укључује нетачне, неоправдане и непримјерене… »
Бајден викао на сараднике, експлозивни извештај о лидеру САД: "Шта их се тиче мој мртви син" Специјални истражитељ открио…

Бајден викао на сараднике, експлозивни извештај о лидеру САД: "Шта их се тиче мој мртви син" Специјални истражитељ открио…

Курир 09.02.2024
Специјални истражитељ Роберт К. Хур објавио је коначни извештај о 15-месечној истрази о поступању председника Џоа Бајдена са поверљивим документима пронађеним у његовом дому у Делаверу. Иако је специјални тужилац закључио… »

Нова 09.02.2024
Амерички председник Џо Бајден љутито је критиковао истрагу која је открила да је погрешно руковао строго поверљивим подацима и рекао да се мучио да се присети кључних животних догађаја. „Памћење ми је добро, немам проблема с… »
Биден љутито брани своје памћење: ‘Како се, до врага, усуђује’

Биден љутито брани своје памћење: ‘Како се, до врага, усуђује’

Ал Јазеера 09.02.2024
Амерички предсједник каже да му је памћење ‘добро’ након извјештаја специјалног тужиоца у којем се наводи да се није могао сјетити године када му је син умро. Предсједник Сједињених Америчких Држава Јое Биден бранио је своје… »
Биден показује забрињавајуће знакове: Не сјећа се када му је умро син

Биден показује забрињавајуће знакове: Не сјећа се када му је умро син

СЕЕбиз 09.02.2024
ВАСХИНГТОН - Амерички предсједник Јое Биден љутито је критизирао истрагу која је открила да је погрешно руковао строго повјерљивим подацима и да се мучио присјетити се кључних животних догађаја. “Памћење ми је добро, немам… »
Америка и политика: „Са мојим памћењем је све у реду“, љутито одговара Бајден тужиоцу

Америка и политика: „Са мојим памћењем је све у реду“, љутито одговара Бајден тужиоцу

Данас 09.02.2024
Амерички председник Џозеф Бајден љутито је критиковао истрагу која је открила да је погрешно руковао строго поверљивим досијеима и да је имао проблем да се сети кључних животних догађаја. „Моје памћење је сасвим у реду“… »
Нема оптужнице против Бајдена: "Чини се да председник САД има лоше памћење, заборавља и значајне датуме"

Нема оптужнице против Бајдена: "Чини се да председник САД има лоше памћење, заборавља и значајне датуме"

Блиц 09.02.2024
Председник САД Џозеф Бајден је "намерно" задржао и обелоданио високо поверљиве материјале када је био приватно лице, укључујући документе о војној и спољној политици у Авганистану и другим осјетљивим питањима националне… »

Вести дана »