Povezane vesti
"Video sam im suze u očima, a onda mi je javio se razvodi": Pevač otkrio dugo čuvanu tajnu o Željku Šašiću i Sonji Vuksanović…
Blic 09.02.2024
Pevač Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, otkrio je tajnu koju je dugo čuvao, a tiče se odnosa Željka Šašića i Sonje Vuksanović. Naime, Baki B3 komponovao je pesmu za Željka Šašića, koju on, iako mu se svidela, nikada nije snimio. - Nova balada "Kuda… »
"Sonja i željko su plakali kad su čitali baladu" Šašić pesmu nikad nije otpevao, a dao je i kaparu! Dve decenije ležala u fioci…
Kurir 09.02.2024
Pevač Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, poslednjih godina je u medijskoj ilegali, ali je sada odlučio da se vrati na velika vrata pesmom koja je bila namenjena njegovom kolegi. - Nova balada "Kuda ću sada" je autobiografska pesma koja opisuje moj… »
Vesti dana »

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 22 povezane

Promenljivo oblačno i u većini krajeva suvo sa dužim sunčanim intervalima
Glas Zaječara pre 3 satajoš 23 povezane

Studenti FDU u blokadi: Muškarac koji je veterane nazivao ustašama, u novembru napao studente FDU
N1 Info pre 18 minutajoš 19 povezanih

"Sramna odluka nečasnih ljudi" Lider SNS Vučević oštro reagovao na novu skandaloznu odluku o oduzimanju mandata Dodiku: Naša braća i sestre zapadno od Drine, ne treba da brinu! Uz vas smo
Dnevnik pre 18 minutajoš 76 povezanih

SPC: Počelo saslušanje teologa pred Crkvenim sudom, ispred Patrijaršije studenti i građani
Beta pre 34 minutajoš 12 povezanih