Povezane vesti
"Video sam im suze u očima, a onda mi je javio se razvodi": Pevač otkrio dugo čuvanu tajnu o Željku Šašiću i Sonji Vuksanović…
Blic 09.02.2024
Pevač Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, otkrio je tajnu koju je dugo čuvao, a tiče se odnosa Željka Šašića i Sonje Vuksanović. Naime, Baki B3 komponovao je pesmu za Željka Šašića, koju on, iako mu se svidela, nikada nije snimio. - Nova balada "Kuda… »
"Sonja i željko su plakali kad su čitali baladu" Šašić pesmu nikad nije otpevao, a dao je i kaparu! Dve decenije ležala u fioci…
Kurir 09.02.2024
Pevač Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, poslednjih godina je u medijskoj ilegali, ali je sada odlučio da se vrati na velika vrata pesmom koja je bila namenjena njegovom kolegi. - Nova balada "Kuda ću sada" je autobiografska pesma koja opisuje moj… »
Vesti dana »
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Menadžer grada Beograda: Novi most biće tri puta veći od Starog savskog mosta
Danas pre 2 satajoš 1 povezana