Povezane vesti
"Uložili smo novac i sve je preko noći izgorelo" Boba Živojinović otkrio kako im je propao biznis pre Granda, vredan 30…
Kurir 09.02.2024
Boba Živojinović i Lepa Brena danas su uspešni u biznisima koje vode, a poznato je kakvo su čudo napravili sa "Grand" produkcijom. Ipak, na početku nije sve išlo kao po loju, a to je Boba otkrio u svom intervjuu u emisiji "Šta sam tebi i ko sam… »
"Uložili smo novac i sve je preko noći izgorelo": Boba Živojinović otkrio kako im je propao biznis pre "Granda": Progovorio…
Blic 09.02.2024
Boba Živojinović i Lepa Brena danas su uspešni u biznisima koje vode, a poznato je kakvo su čudo napravili sa "Grand" produkcijom. Ipak, na početku nije sve išlo kao po loju, a to je Boba otkrio u svom intervjuu u emisiji "Šta sam tebi i ko sam… »
Vesti dana »

Studenti Pravnog fakulteta: Napadnut kolega, konstatovane povrede glave i lica
Insajder pre 41 minutajoš 15 povezanih

Nove američke carine od 50 odsto za čelik i aluminijum stupile na snagu
Novi magazin pre 21 minutajoš 19 povezanih

Još malo pa će asfalt da se topi: Rhmz objavio prognozu, sledi još jedan vreli dan, očekuju se i tropske noći!
Kurir pre 11 minutajoš 24 povezane

"Ali izvinite zbog toga..." Karlos Alkaraz nakon plasmana u polufinale Rolan Garosa
Večernje novosti pre 1 satjoš 20 povezanih

"Izvinite, ali ne mogu više to da podnesem": Mask ne bira reči o Trampovom zakonu o budžetu, nazvao ga "ogavnom grozotom" i "skandalom" (foto)
Kurir pre 11 minutajoš 10 povezanih