Povezane vesti

"Previše senilan"! Bajden ide na test mentalne sposobnosti? Doktori zabrinuti za zdravlje predsednika SAD - Nešto nije u…

"Previše senilan"! Bajden ide na test mentalne sposobnosti? Doktori zabrinuti za zdravlje predsednika SAD - Nešto nije u…

Kurir 09.02.2024
Medicinski profesionalci uputili su poziv američkom predsedniku Bajdenu da polaže test mentalne sposobnosti pošto je u četvrtak opasan izveštaj specijalnog tužioca Roberta Hura otkrio da 81-godišnjak ne može da se seti osnovnih činjenica o svom… »
Bajden: „Sa mojim pamćenjem je sve u redu“

Bajden: „Sa mojim pamćenjem je sve u redu“

Nedeljnik 09.02.2024
Američki predsednik Džozef Bajden ljutito je kritikovao istragu koja je otkrila da je pogrešno rukovao strogo poverljivim dosijeima i da je imao problem da se seti ključnih životnih događaja. „Moje pamćenje je sasvim u redu“, rekao je… »
Amerika i politika: „Sa mojim pamćenjem je sve u redu", ljutito odgovara Bajden tužiocu

Amerika i politika: „Sa mojim pamćenjem je sve u redu", ljutito odgovara Bajden tužiocu

Južne vesti 09.02.2024
Reuters Američki predsednik Džozef Bajden ljutito je kritikovao istragu koja je otkrila da je pogrešno rukovao strogo poverljivim dosijeima i da je imao problem da se seti ključnih životnih događaja. „Moje pamćenje je sasvim u redu", rekao je… »

Vesti dana »