Povezane vesti
"Na koga ja da pucam, svi su mi ortaci" Te noći u Stupici, Legija jeste pucao, ali da bi ga uhapsili! Sergej: Sve posle je…
Kurir 09.02.2024
Vest da serija "Sablja" uskoro počinje s emitovanjem probudila je sećanja na događaje kasnih 90-ih i početkom 2000-ih. Ovaj politički triler od osam epizoda bavi se ubistvom premijera Zorana Đinđića, kao i događajima pre i posle 12. marta 2003… »
Nije slučajnost što baš Sergej igra Legiju! Sreli se tri puta: Na Cecinom rođendanu se pucalo nakon jednog šamara
Mondo 09.02.2024
Glumac Sergej Trifunović lično poznaje Milorada Ulemeka Legiju, čiji lik i igra u seriji "Sablja", a jednom prilikom objasnio je kako su se upoznali. Glumac Sergej Trifunović lično poznaje Milorada Ulemeka Legiju, čiji lik i igra u seriji "Sablja"… »
"Na koga ja da pucam, svi su mi ortaci": Sergej Trifunović u seriji "Sablja" igra Legiju kog privatno poznaje: "Te noći jeste…
Blic 09.02.2024
Serija "Sablja", politički triler od osam epizoda koji se bavi ubistvom premijera Zorana Đinđića, počinje uskoro sa prikazivanjem. U ovom ostvarenju Zorna Đinđića igra Dragan Mićanović, dok će Milorada Ulemeka Legiju, koji je bio komandant… »
VIDEO: Objavljen trejler za seriju "Sablja" o ubistvu Zorana Đinđića
Radio 021 09.02.2024
Radio-televizija Srbije (RTS) objavila je prvi trejler za seriju "Sablja" o ubistvu premijera Zorana Đinđića, kao i događajima pre i posle 12. marta 2003. godine. Premijera Đinđića igra Dragan Mićanović, dok Milica Gojković igra novinarku Danicu… »
Trejler serije “Sablja”: Dragan Mićanović kao Đinđić, Tihana Lazović kao Ružica
Danas 09.02.2024
Od 24. februara, subotom i nedeljom u 20.00 na Prvom programu RTS-a, gledaoci će imati priliku da prate politički triler „Sablja“ od osam epizoda koji se bavi ubistvom premijera Zorana Đinđića, kao i događajima pre i posle 12. marta 2003… »
Pogledajte prvi zvanični trejler serije "sablja" Politički triler o ubistvu premijera Đinđića uskoro na malim ekranima…
Kurir 09.02.2024
Od 24. februara, subotom i nedeljom u 20.00 na Prvom programu RTS-a, gledaoci će imati priliku da prate politički triler od osam epizoda koji se bavi ubistvom premijera Zorana Đinđića, kao i događajima pre i posle 12. marta 2003. godine. RTS… »
Objavljen prvi trejler za seriju „Sablja“ o ubistvu premijera Zorana Đinđića VIDEO
Nova 09.02.2024
Prvi zvanični trejler serije "Sablja", političkog trilera od osam epizoda koji se bavi ubistvom premijera Zorana Đinđića, kao i događajima pre i posle 12. marta 2003. godine, upravo je objavljen. U glavnim ulogama gledaćemo Dragana Mićanovića kao… »
Vesti dana »

Uhapšen muškarac koji je na koncertu Beogradskog sindikata gađao okupljene kesama sa farbom
N1 Info pre 12 minutajoš 13 povezanih

Počela prijava za besplatne udžbenike koje obezbeđuje Ministarstvo prosvete
Pressek pre 48 minutajoš 24 povezane

Pripadnik VS osuđen na 12 godina zatvora zbog sudara kod Raške u kom je stradalo pet osoba
RTV Novi Pazar pre 32 minutajoš 28 povezanih

Inspekcija kontrolisala proizvođače kafe u Novom Sadu i drugim gradovima: Evo šta je utvrdila
Radio 021 pre 48 minutajoš 16 povezanih