Povezane vesti
Još jedan državnik na TikToku Milorad Dodik napravio profil na ovoj društvenoj mreži, a ime pod kojim je upisan je pravi hit…
Kurir 09.02.2024
Predsednik RS i lider SNSD-a Milorad Dodik aktivan je na društvenim mrežama Instagram i Iks, gde svakodnevno objavljuje sadržaje. Sada je otvorio i profil na TikToku. "Dobrodošli na moj TikTok nalog. Uvideo sam da ova društvena mreža dominira i da je… »
Dodik otvorio nalog na Tik-toku i objavio prvi video: Ovo je laž, laž, laž
N1 Info 09.02.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik otvorio je zvanični nalog na društvenoj mreži Tik-tok. On je prvo prelistao nekoliko naloga na Tik-toku, rekao da su svi lažni, a zatim otrkio koji je njegov zvanični profil. “Uvideo sam da Tik-tok dominira. To… »
Vesti dana »

Konstitutivna sednica Skupštine Zaječara sa incidentima: Dimna bomba, a potom i fizički sukob između odbornika opozicije i obezbeđenja
RTV pre 32 minutajoš 24 povezane

Izjave Trampa, Erdogana i Makrona poljuljale svetsko tlo Haos nakon stava o ruskom gasu, "Priznajemo Palestinu", "Deci u Gazi amputiraju ruke"
Kurir pre 42 minutajoš 59 povezanih

Sutra moguća kiša u Novom Sadu a narednih dana i sve hladnije
Radio 021 pre 8 minutajoš 25 povezanih

Dronovima gađan brod sa aktivistima i humanitarnom pomoći za Gazu: Jeziv napad u blizini Krita (Video)
Mondo pre 3 satajoš 5 povezanih

Dva miliona ljudi evakuisano u Kini zbog supertajfuna, na Tajvanu najmanje 17 poginulih
BBC News pre 18 minutajoš 21 povezana