Povezane vesti
Sajam sporta „moj grad, moj klub“ svečano je otvoren
U centar 09.02.2024
Danas na Šumadija sajmu svečano je otvoren SAJAM SPORTA pod sloganom „Moj grad, moj klub“. Sajam sporta organizuju Šumadija sajam, Sportski savez grada Kragujevca, SPD Radnički, FK Radnički, pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca. Pred velikim… »
Kragujevac: Počinje Sajam sporta na Šumadija sajmu
Pressek 09.02.2024
Sajam sporta pod parolom „Moj grad - moj klub” održava se u petak i subotu, 9. i 10. februara na Šumadija sajmu u Kragujuevcu. Sajam organizuje Šumadija sajam u saradnji sa FK Radnički, SPD Radnički i Sportskim savezom grada Kragujevca, pod… »
Počinje Sajam sporta na Šumadija sajmu
Veliki park 09.02.2024
Sajam sporta pod parolom „Moj grad – moj klub“ održava se 9. i 10. februara na Šumadija sajmu. Sajam organizuje Šumadija sajam u saradnji sa FK Radnički, SPD Radnički i Sportskim savezom grada Kragujevca, pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca… »
Počinje Sajam sporta u Kragujevcu: Šumadija sajam promoviše zdrav stil života
Infozija 09.02.2024
– Sajam sporta je izuzetno značajna manifestacija kojom promovišemo prave vrednosti, zdrave stilove života, mlade i uspešne sportiste kako bismo motivisali neke druge mlade ljude da krenu njihovim stopama. Sutra i prekosutra će i roditelji imati… »
Vesti dana »
Vrsajkov o napadu kod Promenade: Šta još treba da se desi da načelnik policije bude smenjen?
Radio 021 pre 15 minutajoš 27 povezanih
Apelacioni sud vratio na ponovno odlučivanje predlog o pritvaranju Gorana Vesića
NIN pre 44 minutajoš 20 povezanih
Uživo prve žrtve pakla u Los Anđelesu! Razmera požara se udvostručila, izgorelo 5.000 hektara, šteta skoro 10 milijardi dolara: Oglasio se šef vatrogasne službe (foto, video)
Blic pre 9 minutajoš 45 povezanih
Stepanović: Dan posle će morati da dođe, Vučić ne razume da to što radi više ne prolazi
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih