Povezane vesti
Podneta krivična prijava protiv učenika koji je isprskao drugove biber sprejom
Telegraf 09.02.2024
Krivičnu prijavu protiv maloletnika podneli su policijski službenici Odeljenja bezbednosti Podgorica po nalogu tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu. Protiv maloletnika (14) podneta je krivična prijava nakon što je u Osnovnoj školi "Branko Božović" u… »
Fantomka na glavi, palica i biber sprej u ruci: Podneta krivična prijava protiv maloletnika koji je napravio haos u…
RINA 09.02.2024
Fantomka na glavi, palica i biber sprej u ruci: Podneta krivična prijava protiv maloletnika koji je napravio haos u podgoričkoj školi, uzete izjave od nastavnice i đaka Podgorica - Protiv maloletnog dečaka starog 14 godina policijski službenici Odeljenja… »
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 7 minutajoš 19 povezanih
„Ko ima zdravlje, ima nadu, a ko ima nadu, ima sve“: Milan Panić - od rata, biciklizma i bekstva do američke priče o uspehu
N1 Info pre 5 satijoš 8 povezanih
Tramp nastavlja bombardovanje: Američki predsednik odbio predlog o prekidu vatre?
Večernje novosti pre 47 minutajoš 9 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Raste broj žrtava ruskog napada na Kijev; Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Ukrajini
RTV pre 27 minutajoš 1 povezana