Повезане вести

Нестала Лана (15) из Београда: Девојчици се изгубио траг синоћ, мајка моли за помоћ

Нестала Лана (15) из Београда: Девојчици се изгубио траг синоћ, мајка моли за помоћ

Блиц 09.02.2024
Девојчица из Београда Лана М. (15) нестала је синоћ у Београду, објављено је на друштвеним мрежама. Лана М. последњи пут, како се наводи у објави, виђена је на Црвеном крсту на Врачару. АМБЕР АЛЕРТ СРБИЈА | Лана М., 15 година … »
"Рекли су ми да није добро и да дођем по њу, али моје ћерке нигде није било": Мајка нестале Лане (15) из Београда моли за…

"Рекли су ми да није добро и да дођем по њу, али моје ћерке нигде није било": Мајка нестале Лане (15) из Београда моли за…

Блиц 09.02.2024
Лана М. (15), девојчица из Београда, нестала је 7. фебруара на Црвеном крсту и од тада јој се губи сваки траг. Вера М., неутешна мајка наводи за "Блиц" да је забринута за своју ћерку, те да се никада раније није дешавало да оде… »
Мистерија нестанка младе Лане из Београда: Трећи дан породица на ногама, брине их једна реченица другова

Мистерија нестанка младе Лане из Београда: Трећи дан породица на ногама, брине их једна реченица другова

Телеграф 09.02.2024
Како смо сазнали, Лана још није пронађена, а њен нестанак пријављен је званично јуче. Трећи дан породица трага за Ланом Милошевић (15) која је нестала у среду увече у београдском насељу Црвени крст. Када је нестала, девојчица… »
„Звали су ме њени другови и рекли да није добро и да дођем по њу, али ње од тог тренутка нигде нема“: Мајка нестале Лане…

„Звали су ме њени другови и рекли да није добро и да дођем по њу, али ње од тог тренутка нигде нема“: Мајка нестале Лане…

Нова 09.02.2024
Лана Милошевић (15), девојчица из Београда, нестала је 7. фебруара на Црвеном крсту и од тада јој се губи сваки траг. Вера Милошевић, неутешна мајка наводи да је забринута за своју ћерку, те да се никада раније није дешавало да… »

Вести дана »