Povezane vesti
"Rekli su mi da je nešto konzumirala i da nije dobro" Majka ispričala sve detalje iz noći kad je nestala
Kurir 09.02.2024
Devojčica (15) iz Beograda, nestala je 7. februara na Crvenom krstu i od tada joj se gubi svaki trag. Neutešna majka navodi da je zabrinuta za svoju ćerku, te da se nikada ranije nije dešavalo da ode negde bez da joj se javi. Kako je ispričala njena… »
"Rekli su mi da nije dobro i da dođem po nju, ali moje ćerke nigde nije bilo": Majka nestale Lane (15) iz Beograda moli za…
Blic 09.02.2024
Lana M. (15), devojčica iz Beograda, nestala je 7. februara na Crvenom krstu i od tada joj se gubi svaki trag. Vera M., neutešna majka navodi za "Blic" da je zabrinuta za svoju ćerku, te da se nikada ranije nije dešavalo da ode negde bez da joj se javi… »
Nestala Lana (15) iz Beograda: Devojčici se izgubio trag sinoć, majka moli za pomoć
Blic 09.02.2024
Devojčica iz Beograda Lana M. (15) nestala je sinoć u Beogradu, objavljeno je na društvenim mrežama. Lana M. poslednji put, kako se navodi u objavi, viđena je na Crvenom krstu na Vračaru. AMBER ALERT SRBIJA | Lana M., 15 godina , nestala 7 | Facebook… »
"Rekli su mi da nije dobro i da dođem po nju, ali moje ćerke nigde nije bilo": Majka nestale Lane (15) iz Beograda moli za…
Blic 09.02.2024
Lana M. (15), devojčica iz Beograda, nestala je 7. februara na Crvenom krstu i od tada joj se gubi svaki trag. Vera M., neutešna majka navodi za "Blic" da je zabrinuta za svoju ćerku, te da se nikada ranije nije dešavalo da ode negde bez da joj se javi… »
Misterija nestanka mlade Lane iz Beograda: Treći dan porodica na nogama, brine ih jedna rečenica drugova
Telegraf 09.02.2024
Kako smo saznali, Lana još nije pronađena, a njen nestanak prijavljen je zvanično juče. Treći dan porodica traga za Lanom Milošević (15) koja je nestala u sredu uveče u beogradskom naselju Crveni krst. Kada je nestala, devojčica je nosila crnu trenerku… »
„Zvali su me njeni drugovi i rekli da nije dobro i da dođem po nju, ali nje od tog trenutka nigde nema“: Majka nestale Lane…
Nova 09.02.2024
Lana Milošević (15), devojčica iz Beograda, nestala je 7. februara na Crvenom krstu i od tada joj se gubi svaki trag. Vera Milošević, neutešna majka navodi da je zabrinuta za svoju ćerku, te da se nikada ranije nije dešavalo da ode negde bez da joj se… »
Vesti dana »

Hitno upozorenje RHMZ! Do ovog datuma će biti nesnosne vrućine, ovi delovi Srbije pod najvećim udarom Sunca!
Alo pre 58 minutajoš 27 povezanih

Otkriven plan Zelenskog i Evrope, Tramp će morati da prihvati: Uspotaviće se zajednička "crvena linija"
Mondo pre 23 minutajoš 27 povezanih

Zelenski kipti od besa! Tramp oduvao evropske šefove, svi planovi im pali u vodu!
Alo pre 8 minutajoš 18 povezanih

"Ili distanciranje od Sarajeva ili Srpske neće biti": Dodik: "RS na raskršću"
Blic pre 8 minutajoš 6 povezanih

„Stavite Jokića u drugi tim, pa da vidimo“: Čuveni stručnjak otkrio detalj u igri Srbije koji skoro niko nije primetio
Nova pre 1 satjoš 9 povezanih