Povezane vesti
"Jerković je prestao da se javlja": Nestorović o formiranju gradske vlasti: Nismo imali poziv, ostajemo pri svom stavu
Blic 09.02.2024
Predsednik Pokreta "Mi - glas iz naroda" Branimir Nestorović izjavio je danas da niko iz tog pokreta nije dobio zvaničan poziv za razgovore o učešću u formiranju gradske vlasti i ponovio da taj pokret ostaje pri stavu da neće ići u koaliciju ni sa vlašću… »
Nestorović o formiranju vlasti u Beogradu: Nismo imali zvanične razgovore, ostajemo pri svom stavu
Euronews 09.02.2024
Predsednik Pokreta "Mi - glas iz naroda" Branimir Nestorović izjavio je danas da niko iz tog pokreta nije dobio zvaničan poziv za razgovore o učešću u formiranju gradske vlasti i ponovio da taj pokret ostaje pri stavu da neće ići u koaliciju ni sa vlašću… »
Nestorović: Nismo imali poziv o formiranju gradske vlasti, ostajemo pri svom stavu
Insajder 09.02.2024
Predsednik Pokreta "Mi - glas iz naroda" Branimir Nestorović izjavio je 9. februara da niko iz tog pokreta nije dobio zvaničan poziv za razgovore o učešću u formiranju gradske vlasti i ponovio da taj pokret ostaje pri stavu da neće ići u koaliciju ni sa… »
Vesti dana »

Ministarstvo finansija SAD produžilo licencu NIS-u do 1. oktobra 2025. godine
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 40 povezanih

Promenljivo i svežije vreme u Srbiji uz lokalne pljuskove i jak jugoistočni vetar
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 24 povezane

Macut: Danas na sednici vlade zakon o legalizaciji, usvajanje krajem oktobra
Forbes pre 35 minutajoš 20 povezanih

Oštar obračun Trampove administracije sa bivšim direktorom FBI-ja
BBC News pre 2 satajoš 20 povezanih

Vučić posle sastanaka sa evropskim i regionalnim liderima: Srbija uvažena i prepoznatljiva svuda
RTS pre 3 satajoš 17 povezanih